למי יש רעיון לסקר?

סבבב

New member
למי יש רעיון לסקר?

יש משהו שבאמת מעניין אתכם לדעת מה חושבים עליו חברי הפורום? שרשרו פה רעיונות לסקרים, והרעיון המקורי והמעניין ביותר - יועלה כסקר... בהצלחה...

רעיון שלי לסקר הוא אם יש מצב...

לדרוש מהממשלה להחזיר את מגורשי גוש קטיף ושיבנו מחדש את הישובים שנהרסו. זאת השאלה שלי בשביל הסקר.

סבבב

New member
יש לך רעיון שקשור איכשהו לנושא הפורום?

אם לא, אז אפשר גם נושאים פוליטיים...

מחאה

סבבב היקר מאוד ללב כולנו! אני מבקש למחות על תגובתך לנמר הסקסי מאתמול בעניין הנושאים הפוליטיים. אני אישית מתנגד להכנסת פוליטיקה לפורום ואף לביתי לא תיכניס הפוליטיקה. בעת האחרונה מתקשרים אטליי השכם והערב ממטה זה או אחר של הליכוד. הראון הציע לי לבחור בדני דנון (מיזה???) לראשות הליכוד וגם מקומו של פייגלין לא נפקד מהסקרים ואילו במקרים אחר אני מקבל הודעה מוקלטת מטעם מטה נתניהו ולכולם אני משיב באותה שפה: פוליטיקה - לא בביתי! עכשיו לענייננו. הנמר הסקסי הצליע לערוך סקר על מגורשי גוף קטיף. טרם הגעתי לסקר עצמו ואינני יודע, מה הוחלט לבסוף. המחאה שלי לא זו בלבד, שאיננה כלפי הנמר הסקסי, אלא נהפוך הוא: אסור לנו לשכוח את המגורשים! זהו אות קלון למדינת ישראל, שיודעת להקריב את בניה עאל מזבח השלום המזויף אבל איננה יודעת לדאוג לטובי בנינו, שתרמו תרומה עצומה לכלכלה ולבטחון המחדינה, ולא זו בלבד, שהשתמשה בצה"ל כקבלן ביצוע של המערכת הפוליטית אלא אף הותירה את המגורשים במצב משפיל ביותר מזה כשנתיים מאז הגירוש הנורא. זה לא פוליטיקה! מדינה, שאיננה יודעת לכבד את אזרחיה, סופה, שהאזרחים לא יכבדו אותה. לאחרונה נמשמעים קולותיהם של הרמטכ"ל ושל שר הביטחון, הקוראים להחזיר את הבושה למשתמטים משירות צבאי. אני קורא להחזיר את הבושה למנהיגינו, העושים כל שביכולתם בכל סוגי המניפולציות האפשריות להתחמק ממסקנות ועדות חקירה למיניהן ולהמשיך לדרדר את המדינה אל עברי פי פחת תוך הצטיינות במשימות גירוש והשפלה, שנזקן למדינה אדיר. אז עם כל הכבוד והערכה לך, סבבב (הייתי מוכן לבחור בך לראשות הליכוד...), לדעתי יש להבדיל בין נושא פוליטי מובהק לבין נושא, שלפחות 90% מהעם תומכים בו.

סבבב

New member
לו רק הייתי מושחט מספיק בשביל...

לעמוד בראש מפלגה וראשות הממשלה... אבל לצערי לא קורצתי מהחומר המושחת שמביא אנשים לדרג ההנהגתי...

מושחט? אולי מושחת...

ואולי... חבל עד מאוד, שזה המפתח למנהיגות. כבר אמר פעם מישהו: לפני הבחירות (לא חשוב למה ולמי...) כל הקירות מדברים אליך אבל לאחריהן - אתה יכול לדבר אל הקירות... חבל עד מאוד, שלפני הפריימריז בליכוד איננו שומעים שום בשורה מהמועמד המוביל, אם ישקם את המגורשים, האם מתחייב, שלא יבצע עוד גירוש, האם מתחייב להחזיר את הביטחון לתושבי שדרות (הערב שוב נשמעה אזעקת "צבע אדום". אין לי פרטים נוספים עדיין), האם מתחייב לשקם את תדמיתו של צה"ל כצבא הגנה ולא כצבא מבצע עבודות קבלניות עבור הממשלה, האם מתחייב לדאוג לשכבות החלשות (לאחר שבהיטותו שר אוצר הבטיח, שהגזרות נועדו להיטיב עם העם לאחר שהמצב הכלכלי ישתפר) ועוד ועוד... שום בשורה! שני המועמדים האחרים אמנם מבטיחים "הרים וגבעות" אולם האם היית ממנה לרמטכ"ל את מי, שלא סיים אפילו טירונות בצה"ל? האם היית מקבל לעבודה במפעל שלך עובד לתפקיד בכיר ללא ניסיון קודם כלשהו? חבל, שאנשים טובים שוגים באשליות, שאם הם ייבחרו לראשות הליכוד, אזיי הניצחון בבחירות הכלליות לכנסת מונח בכיסם. לא מן הנמנע, שלפחות פייגלין יקבל אחוזים גבוהים בפריימריז רק מתוך מחאה (ראה ערך רשימת "הגמלאים" בבחירות 2005 - עוד מעט ז"ל) א6בל ספק אם ייבחר לרשימת הליכוד ובינתיים ימשיך לשפוך כספים על "הכל או לא כלום" כלומר: או ראש ממשלה או זנב של... לא חשוב מה. ראה לאיזו שיפלות הביאה אותנו השחיתות בממשלה הקודמת ולאיזו דרגת נחיתות הגענו, שכל הגורמים, שהיו אמונים על זשכויות האזרח, עיוותו דין ומשפט רק כדי להכשיר את הפשע הנורא או "לטהר את השרץ בק"ן טעמים". אבל אתה מה? סופה של האמת לנצח. עם ישראל עבר משברים קשים מאוד בחייו אולם בכל זאת שרד להפליא לעומת עמים גדולים וחזקים, שנמחקו כליל מההיסטוריה. עם ישראל יתקיים לנצח עם או בלי ביבי, ואין צריך לומר בלי מנהיגים אחרים מכל מפלגה, שלא תהיה. זאת הנחמה היחידה שלי ושל רבים מאלה, שמאמינים בדברי הנביאים.

עוד משהו שעלה במוחי

כהומואים דתיים, האמונה שלכם בהקב``ה התחזקה או נחלשה (חס וחלילה) ?

אפשרות תשובה

אתה רואה איך צדקתי עם אפשרות התשובה שהצעתי?

למעלה