אני נמצאת בצד השני
אני נמצאת בצד השני משלך, ממש כאילו גיסתי כתבה את ההודעה שלך. גיסתי שונאת אותנו ועשתה דברים שלטעמי האישי הם נוראיים כלפי הוריי וכלפי אחי. מה לעשות, אנחנו אוהבים את אחי ורוצים קשר עם ילדיו ואיתו, ואם זה היה תלוי בי אז היא בכלל לא היתה נמצאת במשוואה יותר, אבל אני מכבדת את החלטותיו. אז אמנם לחג אני לא יכולה לעזור לך כי גם אנחנו עוד לא שם, אבל אנחנו כן נמצאים באמצע תהליך של גישור בין כל הגורמים, וזו הצעתי אליך. פני לבעלך והציעי לו את זה. דרך העיריות ניתן לגשת למרכז לשלום המשפחה ולקבל עזרה במחירים מוזלים בהרבה ממה שיש בשוק הפרטי. תתחילו תהליך של גישור. אל תבואו עם המשקעים של העבר, תגיעי עם כוונות טובות של רצון להשכין שלום בין הצדדים, לטובת בעלך, לטובתך וטובת ילדים, ולטובת המשפחה שלו. אם באמת תמצאי מטפל/ת טוב/ה, תוכלי להעזר בו ולגשת אליהם בפתיחות ולשטוח בפניהם את כל מה שאת מרגישה, ולהגיע לאנשהו. היתרון במגשר חיצוני הוא שקשה יותר להגיע לעימות מילולי אגרסיבי כשיש איש מקצוע אשר יודע מתי לעצור את כולם רגע לפני הפיצוץ. טיפול אינו מיועד רק לזוגות או יחידם, אלא גם למשפחות שלמות. אני מאחלת לך בהצלחה, כמו שאני מאחלת למשפחתי שלי. תחשבי על בעלך, כמו שאני חושבת על אחי, ותביני שהוא בטח סובל מבפנים ברמות שאת אפילו לא יכולה להבין, אחרי הכל אלה הם הוריו, אותם הוא לא בחר, אבל דאגו לו כל חייו, והוא מרגיש מחוייב להם, ואני מבינה אותו 100%, ומצד שני נמצאת את, שאותך הוא כן בחר, אבל את משקפת לו מציאות לא קלה, הוא באמצע, וזה לא פשוט בכלל, נסי להקל עליו, את רק תרוויחי מזה, וגם ילדיך. אל תרימי ידיים, ואל תתעסקי בעבר אלא בעתיד. אם אינך יכול להרשות לעצמך טיפול שכזה, אולי חבר משפחה טוב שמכיר את הסיפור והצדדים ויכול לעזור? בהצלחה