למי יש עוד 50 דק' יומולדת ?! :]

למי יש עוד 50 דק' יומולדת ?! :]

לחיים ש-ל-נ-ו :] לאהבה ש-ל-נ-ו :] ליפה ש-ל-נ-ו :] והכל שלנו
תקנאו ותקנאו , נהנה בנהנה
חוחו , אורניתתתתתתתתתתתתתתתי ?! אננחנו אוהבות אותך חיייייייייייייינו , שתהיה לך את היומולדת הכי הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ! עד 4875340965876 שנה אהובתי :] הברכה שלי ושל ליטע :] => :] נ.ב פרצנו לך לשין
מצטערות חיינו P: נמממ, אני אתנדב לעשות לך עיצוב
אוהבת אותך 3> בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת , גיבו לה :] http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=267654 אורניתי ? אנחנו אוהבות המון 3> בריי & ליטעע שלךךך :]

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב אורןן!!

שנה טובה ומזל טוב ביחד
אוהבתותך תמיד!! ספירר!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifהמשך../images/Emo9.gif

חח.. סורי שלא המשכתי ישר פשוט הייתי חייבת להגיב לאושיי
לאורניתעע!! מזל טוב ליומולדתך מאמיי.. בת כמה את?? לי אין מושגג.. חחח.. 14 או 13?? קיצר: מאחלת לך המון המון אבל המון בריאות!! אושרר!!! וש.. תפגשי ת'בויז מלא מלא פעמיםםם!!

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifחח.. למה את עצובה מאמיי??

חחחח.. היום יומולדת היום יומולדת!! לאורןןןןןןןןןןןןן!! חחחחחחחחחח...

אורניתוששש

למרות שסיומולדת שלי לא אמרת לי אני יגיד לך חחחח! אולי לא שמת לב...
אז המון המון המון משל טוב שכל החלומות שלך התגשמווווו שיהיה לך רק טוב אושר תמחה והמון
אהבה
תמשיכי להיות מדהימה כזאתתת
_____#####___________####____ ___ _#_____#_ #####__#____#__ ___#__###_##____ _##__###_#__ _ __#__##___________#__##_#__ ___#_____________________#___ ____#__#___##___##___#_##____ _____##_ ___##___##____#_____ ______#________________#_____ ______#______###_______#_____ ______#_____#_# ##_____#_____ ______#______###______#______ _______#__##_____##__#_______ _____###____#####____# ##____ ___##___#___________#___##___ __#______####___####______#__ _#___________###___________#_ #__#______________#______#__# #___#__###_________###__#___# #___###__חיים שלי אני__###___# _#__# __#__אוהבת____#____#__ __##__####___אותך___##___##___ _____#____#_______#____#_____ ____#______# _____#______#___ ____#______#_____#______#____ ____#______#_____#______#____ ____##____###___###____###___
ממני: ביחושית לוי

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifוואי מאמי זה מדהים!!

-55555- כל אחת פה כשרונית שחבל על הזמןן!!

../images/Emo28.gifביחושיתת זה מהמם!

מצטערת שלא כתבתי ברכה: באותו זמן כנראה לא נכנסתי לפורום:( אוהבת אותך3> תודה

../images/Emo132.gifאורן כבר אמרתי באייסקיו ובשי

ן אז שוב יומלדדדדדת שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומזללללל טוב אווהבתותך מלאאאאאאאאאאא

מי גדלה לה בשנה מי?

אורנע שלי! יומהולדת הנה באאאאא כל כך מהר! ראית? ועכשיו פה זה הזמן..שלי לברך אותך..
מזל טוב
שתחיי עד 120 שנה ויותר
תנצלי את היום הזה כי הוא שלך!
שיפתיעו אוותך המון
שידביקו לך וואחד נשיקות
שה' יאיר את דרכך
תמיד אבל תמיד אני יהיה כאן לצידך
סתווניתושלך!

למעלה