כיום מוכרים בחנויות מעיןשלד של עגלה שעליה יכול להתלבש הסלקל. יש לנו סלקל של איונפלו. אז: 1. האם השלד הזה אכן יעיל ? מומלץ ? 2. האם הוא מתאים לסלקל שלנו ? תודה...
אבל מה שאתה יכול לעשות, זה לקחת את הסלקל איתך לחנות ולבדוק. זה יהיה הכי פשוט. אבל מה שאני יודעת שבילד הבא שיהיה לי בע"ה אני גם אקנה דבר כזה, כי הסל קל פשוט כבד <לא מבינה איך קוראים לו סל קל בכלל>
לנו היה אוונפלו וקנינו שלד ברב קט והשתמשנו המון. לא תמיד יש כוח לקחת עגלה ( למשל חמש דקות בסופר או קפיצות לטיפת חלב) והסלקל בין כה נמצא איתך ( באוטו) וזה קטן קומפקטי ושימושי מאוד מאוד מאוד. חוצמזה לי אישית היה כבד לסחוב סלקל וזה היה ממש פיתרון טוב.
כי אני זוכרת שזה היה קצת יקר ברב קט ובביבי שיק אני מניחה שזה אולי פחות... לא מכירה חנויות בירושלים אבל בטח גם שם יש מגוון שווה להתקשר לפני שנוסעים וכמובן מאוד מאוד להזהר בימים טרופים אלה ...
אבל עם שלד אינגליזינה (של העגלה) וסלקל של מקסיקוזי. עד כמה שאני יודעת בבייבישיק בגבעת שמואל היה להשיג את השלד שמתאים לסלקלים אחרים. אני ממליצה על זה בחום רב!
זה נקרא סל-סע וזה באמת שלד קל מאד שמלבישים עליו את הסלקל. גם הסלקל שלנו הוא של איבנפלו וזה היה לנו מעולה לחודשים הראשונים. אנחנו קנינו בבייבי שיק. או התקציר: 1) מומלץ!! 2) מתאים!!
הוא נהדר. ניתן להתאימו לכל סוגי הסל קלים כמעט. יש פרוספקט מצורף ובחנות שקונים ישמחו להתאים לך ךפי הכסא שיש לך. אני קניתי את זה וזה שימש אותי מאד. בקפיצות קצרות לטיפת חלב,לגני הילדים וסתם גיחות קצרות אחרות. פשוט מומלץ.