למי יש ניסיון במחזור

למי יש ניסיון במחזור

מחזור מים אני רוצה למחזר את מיי הכביסה לצורך השקייה האם יש כאן מישהו שעשה זאת ? כמה מים יש במכונה ? האם זה "נורמלי" לשמור אותם להשקייה במידה ומדובר בכמות גדולה ? מה עם מיי שתיפת כלים - יש אופציה למחזר? נו....טוף אני משועממת לאחרונה אז לפחות אולי נחסוך משהו

ברח לי באמצע

אני מתכוונת לכבס עם אגוזי סבון שלא פוגעים בסביבה אני פוחדת שהמים יגלשו יותר מהמיכל שהכנתי

בעבודה שלי נמכרו מיכליפ גדולים המיועדים

למחזור. הפעולה שאת רוצה לעשות נקראת מחזרו מים אפורים ראשית חשוב מאוד לבדוק את הנשוא של הסבון כביסה אם לא יפגע בדשא וצמחיה - . שנית - האם יש לך חצר? האם ואיפה את רוצה למקם ? האם המכונה בחצר הבית? האם יש גישה מצינור הניקוז לתוך מיכל חשוב שהמיכל יהיה עמוק דיו על מנת שתוכלילתלות את הצינור ניקוז ולא תשחי בבריכת שחיה פתום

מים אפורים

הנה אני עוד בשלבי הלמידה ..... אני זקוקה למים להשקות אדניות אמנם מדובר על בית קרקע אבל דשא לא ממש יש כאן ואני לא משתגעת בנושא - גם כך מדובר בבית שכור מכונת הכביסה בחצר ולכן בא לי הרעיון אבל ממה שכתבת אני מבינה שאין מה לחשוב על מחזור מי השטיפת כלים או המקלחת?! איזה גודל מיכל צריך למכונת כביסה???

elator

New member
לדעתי אפשר רק אם את משתמשת במוצרים

אקולוגיים לכביסה ולשטיפת כלים על המוצרים של אקובר כתוב שניתן להשתמש להשקיה אבל הם יקרים. במים עם סבון רגיל אפשר להשתמש אולי למילוי הניאגרה בשירותים...

===>

יקירתי המים של מכונת הכביסה הינם עם סבון ולמיטב ידיעתי הסבון הורג צמחיה וחבל לא? טיפ בנושא מקלחת כאשר אנו מתקלחים עד אשר המים החמים מגיעים יש 2 דליים באמבטיה אשר מתמלאים במים ואיתם אני שוטפת ריצפה משקה עציצים וכו לגביי המכובנת כביסה + מדיח הכלים את צריכה שתיהיה לך יציאה נאותה לתוך מיכל לפחות של 40 ליטר על מנת שלא תצטרכי לחשוש צריך אולי לחפור קצת בנט ולראות איך אנשים עושים מיחזור מים אפורים אני אבדוק בעבודה אם נותרו לי טלפונים של חב'רה אשר עשו מים אפורים בביתם ואקשר בינכם אם תרצי תקבלי רעיונות בכל מקרה אם תצטרכי מיכל - את כבר יודעת היכן להשיג ערב טוב

בובול1

New member
עד כמה שאני יודעת...

כל מים אשר מכילים דטרגנטים למיניהם פרט לאלה שכתוב עליהם שהם ללא...צריך להעביר סינון כדי שלא יהרגו את הצמחיה אולם כשאני שוטפת כלים...אני נוהגת להניח קערה גדולה עמוקה וכאשר מצטברים בה מים נקיים...אני משקה את העציצים במים אלה...

תהליך אוסמוזה הפוכה

תהליך אוסמוזה הפוכה מסייע בסינון מים. ככל הידוע לי ניתן לסנן גם סבון ממים. יש משאבות ידניות שעולות בסביבות 450 ש"ח,שאותן אפשר למצוא אצל משווקים מורשים.אותם משווקים גם יכולים לספק לך מידע בנושא וכן , אני חדשה

למעלה