למי יש כרגע בשידור -

gilriv

New member
למי יש כרגע בשידור -

במסך מלא - קוראים לי ארל >האמת שעד ששיפרו את זה שנראה ..?כמו בטלוויזיה YES+ מגזימים זה מסך ענק אפילו אין לא שולים שיהיה רגיל יש לכם גם בעיה כרגע בטלוויזה כרגע

ih10

New member
תרגום? מישהו?

אם אתה מתכוון לבעיות השידור האנמורפי של YES, זה לא משהו חדש, זה כבר יותר משנה שהבעיה קיימת והם פשוט מתעלמים ממנה. לרוב הצופים יש את הבעיה הזאת והם פשוט לא מבינים

gilriv

New member
זה אחד לחודש כל הזמן YES עושה

>שטות כזה גם תשימו לב ..!אפשר לדעת כי תיראה את {הלוגו בצד המסך כל הזמן משתולל YES+ זה כנראה תיפלו בזה כי במשך השנה אני רואה דווקה טוב זה סביר אבל מה היה בדיוק שראו , את כולם קוראים לי ארל ?זה חזר

היה פרק מצויין

בכלל "קוראים לי ארל" זו סדרה משובחת עם הומור פשוט וטוב שלא מחפש להתחכם או להתחנף לצופה..וכמובן שחקנים מצויינים ועוד יותר שחקנים אורחים שמכניסים צבע לכל פרק. הכי מהנה זה עולם הדימויים הכפרי של הצמד.. מחשב נייד = מכונת פורנו אישה חכמה וסקסית = דיילת במטוס

hen chen

New member
למה אנשים אהבו

כל כך את הפרק הזה, דווקא? זה הפרק היחיד שלא השתגעתי עליו. השחקנית הזאתי... אוף, אני לא זוכר, שהיתה בדודג'בול ושיחקה את סאלי בארסטד דוולופמנט היתה בסדר וזהו... חוץ מהסוף שבשבילי הציל את הפרק- הוא היה די... לא קוראים לי ארל. מה שאני כל כך אוהב בתוכנית היא שלמרות שאני אצחק יותר בכמה תוכניות אחרות- התוכנית הזו פשוט איכותית ומעולה ואין מה להגיד יותר. יש בה את העלילות הטובות ביותר שיש, ולדברי ג'ורג' בוש בסאטרדיי נייט לייב- "היא משנה אנשים". היא מאוד מתוקה. אבל הפרק הזה הרס את כל זה בשבילי. משום מה הם חשבו שמגעיל וגרוטסקי זה מצחיק... מה שבכלל לא בשבילי. וכל הנחמדות והרגש שבתוכנית בשבילי נובעת מכך שזה עוסק בנקודת המבט של ארל. בן אדם שהחליט לעשות דברים טובים מהיגיון פשוט של נוכל. והעניין הוא שאף פעם לא היה משהו שהוכיח חד משמעית שהקארמה קיימת. למרות שהיו קטעים שהיה בהם יותר מדי מזל כדי לא להיות קארמה, התוכנית תמיד השאירה את הקארמה רק בתור דבר שמניע את ארל- וזה מה שהיה כל כך יפה. אבל בפרק הזה הם פשוט חרצו עם עשרים סימני קריאה שהקארמה קיימת והיא בת ז**** נקמנית. לא אהבתי את זה. רק הסוף המסכם של ארל הציל איכשהו את הפרק בשבילי. מבחינת צחוקים גם היה חלש- בעיקר בגלל בדיחות המראה המוגזמות- וקוראים לי ארל תמיד התאפיינה בשבילי כקומדיה שמצליחה להיות כל כך פרועה ולהישאר כל כך מציאותית ומושקעת. לא היה יפה, לא היה מרגש, לא היה חכם, הם חרצו את קיומה של הקארמה והראו שהיא תשחית פנים של מישהי שלא עשתה דבר רע(- למה?) וגם האנשים בתחנת האוטובוס משום מה לא הקימו בעצמם את השלט חזרה (- למה???)....הם לגמרי הרסו כמעט כל היבט שאהבתי בתוכנית בפרק הזה.... אבל זה לא הורס את הסדרה. היא נהדרת.

או הא.. עד כדי כך הפרק הזה

נגע בך? אז כנראה שבאמת היה פרק מצויין.. גם אם לא הצחיק אותך אז לפחות מבחינה פילוסופית...

hen chen

New member
הא?

כל מה שציינתי זה שהפרק ללללאאאא נגע בי בשום דרך. אם אתה מתכוון ש- "עד כדי כך הפרק הזה עצבן אותך" אז כן. אני אפילו הסברתי למה הוא היה כל כך גרוע מבחינה פילוסופית. אני אוהב את הפילוסופיה בתוכנית- והם הרסו אותה הפרק הזה.

talburstein

New member
היתה בפרק שורה מושלמת אבל

שורה שהייתה שווה את כל הפרק: כשארל והבלונדינית הלכו יחד על השביל ואז ארל כזה אומר: "זה היה כמו בסרטים האלה שבחור ובחורה הולכים יחד וצוחקים מהסיפורים אחד של השני. אני לא רואה סרטים כאלה, אבל הבנתי למה יש אנשים שכן.," אבחנה נדירה .

hen chen

New member
אהה... נגיד

גם אם יש פה חוכמה קלה. איפה החכמה של התוכנית? ברצינות? אנשים לא מכים את עצמם בראש ומבינים- למרות שזה יכול להיראות מצחיק בפעם הראשונה זה בעצם משהו שאפילו הסיטקום הכי זול לא היה מנסה?! מה זה הגודל של השפה הזו? האוזן? ברצינות- מה עשו לפנים של האישה? אני צחקקתי לרגע שראיתי את ארל נפוח... ואז שמתי לב שהצחוק שלי יורד והוא בכלל מאולץ שכזה, וזה היה יותר מטריד ומפגר. נראה לי הם עשו את זה רק בשביל הקטע הקומי בו הם מנסים להתנשק. אבל ברצינות. הומור מטומטם. זה לא היה כזה גרוע, כלומר הרבה יותר טוב מזבל שאנשים אחרים מחשיבים לטוב, אבל אכזבה. בהתחלת הפרק חשבתי לעצמי- איזה מגניב אם היה לי את הדי וי די של העונה הראשונה- ככה סתם לראות פרק מתי שבא לי. זה פשוט אוסף ענק של פרקים נהדרים- חסרי- רבב! ואז כשראיתי את ארל עם השפה והאוזן אמרתי לעצמי... אוי... הרגע הם הרסו את הרצף. אני הייתי תמיד מדלג על הפרק הזה אם היה לי את הדי וי די. נקווה שישתפר בפרק הקרוב. זה הזכיר לי שלב קצר שארסטד עברה בעונה השלישית... זה היה מצחיק, אבל קצת מוזר- בפרק אחר פרק- ב "prison break in" (מזל ששידרו פה נמלטים כדי שנבין את הפרודיה) ו "making a stand" נראה שהכותבים לקחו זוית של הומור מגעיל וקיצוני. זה היה עם המחלה הסופנית של טוביאס... ומתיחת הפנים של לוסיל. אבל לפחות הם לא איבדו את החוכמה בפרקים האלה. ככל שאני חושב על זה (בבירור, לפי האורך של הדברים שאני כותב) אני חושב עד כמה לא קניתי את העניין בקוראים לי ארל. - "אולי יום אחד אהיה ראוי למישהי כמו (שכחתי את השם)?" מה זה הבולשיט הזה??? למרות שאם הייתי צריך לבחור קטע חכם אחד זה דווקא היה זה- האישה מסבירה לארל את הקארמה בצורה פילוסופית שהיא לא "קארסון דיילי"ת- והוא רק מושך בכתפיים ומראה את הבורות שלו (או יותר נכון התמימות האהובה שלו) באומרו- "תעשה דברים רעים, ודברים רעים יקרו לך. תעשה דברים טובים, ודברים טובים יקרו לך".... טוב, אני אפסיק לדבר על זה. סיקרסט, אאוט.

למעלה