למי יש יומולדת???

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לך אישה יקרה
למצוא במהרה את הפונדקאית שבה חפץ בה לבך,ולהצליח להגיע לתינוק\ת ואפילו שניים המיועדים
מזל טוב מותק

יעללשם

New member
למזלי../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif

למזלי שהשנה תהייה השנה בעבורך,שתמצאי בדרך קלה ונעימה פונדקאית שתהיה דומה לך,אהובה,רחומה,מעצימה לב ונשמה.שהתלהיך יהיה בעבורך קל ונינוח ושבסוף יהיו לך בן/בת/תאומים/תאומות
ושתגשימי את עצמך כאם מיוחדת . שתהייה זאת השנה של חייך מיעלי שאוהבת אותך ומעריצה אותך על היכולות שניחנת בהן

waizman1

New member
היומיומולדת...../images/Emo79.gifהיומיומולדת../images/Emo79.gif

מתוקה, יום הולדת שמח עם הרבה אור
שמחה
אהבה
אופטימיות
והגשמה
. אני גאה ומאמינה בך! אילנית

זהבה28

New member
../images/Emo49.gif

מאחלת לך את הדברים הטובים שמאחלת לעצמי ושתגשימי את כל חלומותך

רחל68

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

מאחלת את כל הטוב שבעולם ושכל משאלותייך יתגשמו.

../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב,מזל טוב ,מזל טוב כמה "לביאות" יש כאן..... משנה מזל יקרה..אישה רגישה ומדהימה.... מאחלת לך מכל הלב את כל כל כל מה שאת רק רוצה. שתהיה לך אחלה יום הולדת................ ועוד קצת קצת תמצאי את הפונדקאית האידיאלית עבורך, שיחד תצעדו וכמובן שגם תשיגו את המטרה...

מירבי*

New member
יום הולדת שמח../images/Emo49.gif

משנה מזל יקרה- מזל טוב ליום הולדתך
מאחלת לך שנה מקסימה, מלאה בחיוכים וסיבות לשמוח
שיום ההולדת הזה יביא איתו הצלחה בכל מה שאת רוצה וחשוב לך
אושר, בריאות ואהבה

נמש317

New member
מזל טוב משנה מזל ../images/Emo65.gif

רינה יקרה מאחלת לך שתמצאי מהר את המלאכית שתתאים לך, שההריון המיוחל יגיע במהרה ושביום ההולדת הבא שלך תהיי מאושרת כי תדעי שהוא\הם כבר מגיעים אליך סוף סוף מאחלת לך הרבה סיבות לשמחה, בריאות וכמו שאת תמיד אומרת.....אור ואהבה
נעמה

מזל טוב !!!

יומולדת שמח! מי יתן - והשנה הזו תהיה עבורך , שנה של התגשמות כל החלומות והרצונות שלך.
אורית©

מזל טוב מתוקה ../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif

אז הינה שוב באיחור אני מאחלת על גבי האתר הרבה אושר, בריאות, פוריות, והרבה הרבה ילדים !!!!!!!!
אבל בגלל ההיכרות שלנו ובגלל שאני יודעת מה עבר עליך השנה (אם מבחינת המאבק להורות ואם בחיי היום יום) אני רוצה לאחל לך ימים שקטים, ימי שלווה, ימים של רוגע ושמחה ימים של אהבה
פשוט ימים פשוטים

anat301

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

ששנה זו תיהיה שנת הגשמת כל החלומות!! המון בריאות ואושר .

שוקו29

New member
משנה מזל היחידה-מזל טוב

משנה מזל יקירה קודם כל
גדול על מה שאת, ועל המיוחדות שלך ,ועל כך שאת כל כך אותנטית, ונוגעת ללב ומרגשת
אני מדמיינת אותך לאחר כל התלאות יושבת שלווה עם חיוך ענקי ועניים מאירות ובזרועותייך עולל ,תינוק מתוק וריחני- ק א ט מאחלת לך שהיום המיוחל הזה יגיע במהרה שוקו

שוקו יקירה../images/Emo24.gif

תודה!!!!!!!!
מאחלת חל גם כמובן למצוא בקרוב מאוד פונדקאית שתגשים את חלומכם
שוקו, אני מחכה לראות אותך במפגש ביום חמישי, זה ברור לך שגם את מוזמנת נכון?

טיפל'ה באיחור.... אבל...

מאחלת לך מכל הלב המון המון מזל טוב, כולי תקווה שבקרוב תמצאי את הפונדקאית המתאימה, ובקרוב תאחזי את ילדך שלך. ממני, אמא של רעותי ורביד.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ענק וחם, אהובתי ../images/Emo24.gif

מאחלת לך שבשנה זו יתגשם החלום העצום שאת עמלה עליו כבר כל כך הרבה שנים, שכל האכזבות והתסכולים יהיו רחוק רחוק מאחורייך, ומעכשו רק שמחות והצלחות!!!!

למעלה