למי יש יומולדת??למי??

danduuu

New member
למי יש יומולדת??למי??

הלן!!!!! מזל טוב בובהההה עד 5634735897638976134890790761389047689 שנה שיהיה לך רק טוב בחיים ומקווה שהכל יסתדר לך בקרוב ושתהיה לך יומולדת 14 הכי מאושרת שיש מגיע לך
ושכל החלומות והפנטזיות הכי גדולות שלך יתגשמוווווווו ושכל מה שתעשי ולאן שלא תלכי תמיד תצליחי! תמשיכי להיות יפה ומדהימה כמו שאת עם כישרון ענק בכתיבה אוהבת אותך המון ~דנה~

אעעעעעעע שיטטט השגת אותי!#@$$%

הלן
טוב איחלתי לך כבר את כל מה שרציתי לאחל לך, ואני גרועה בברכות.. אבל אשתדל למענך..
אני מאחלת לך שתקחי את כל הזמן שבעולם, תגדלי, ותלמדי להעריך את מי שאת ואת כל מה שיש בך, ויש בך המון (ולא אני לא מחלקת מחמאות לכל אחד אני אומרת את זה כי זה באמת מה שאני חושבת.) אני גם מאחלת לך שכל הפצעים האלה שלך יגלידו במהרה, שיגיע יום שבו תוכלי להסתכל אחורה ולחשוב "בשביל מה?" כי את מדהימה, את חכמה, את מוכשרת, את גם מאוד שנונה!
ואת פשוט ילדה נדירה@! תשמרי על כל הדברים הנדירים שיש לך, ועל עצמך. אוהבת מלא
אני,נו.

HimXAndXHer

New member
פיכס. את מרגשת אותי.

ואני אוהבת אותך כמו מטורפת *סניף* ותקבלי כבר את הדירה המזדיינת יא כונפה, אני רוצה לישון אצלך!$#@$#$% (
)

corala

New member
../images/Emo103.gifהלן~

אמגאמגגג, אני אוהבת אותךך!!!111!$!@%!%#!$@#%^
בוביק, 14 מ-עו-לה שיהיה לך~! הרבה [הרבה. הרבה.] יאוי
~ וגםוגם שונאן~ ובכלל, אנשיםבישיםברמות~
והרבה סלאשים ריריים~
[שאת תכתבי כמובן~ X3] וכמובן~שתהיי בהרבה הופעות מגניבות
שבהן תלבשי סקיני ג'ינס שווה
(ואני מבטיחה לקנות לך ווליום של משהו קשה ומגניב~
) בכל אופן בוביק, את בנאדם מדהים. [תעיזי רק לומר משהו. ] אני פשוט מאוהבתבך.
, והייתי רוצה לאחל לך שתספגי המון אנשים, מקומות, פנים, צדדים בעולם. שתקחי לעצמך חלק קטן מכל מקום שתהיי בו, ושתשמרי לך פריימים קפואים מהחיים. אףפעם אל תרימי ידיים. אףפעם אל תעצרי את עצמך. כל מה שאת רוצה, קחי. ואם אי פעם יהיה לך יותר מדי, ותרצי קצת לברוח, את תמיד מוזמנת לברוח קצת אליי, איפשהו בשרון כזה~ מאזלטוב. ו...welcome to the club
[יו נואו, 14 וזה~] אווווווווווווהבת, קורלית.

HimXAndXHer

New member
פררר. *מצטנפת בפינה ומייבבת*

כפרעלייך! (רררררר. בואי עם יעל לת"א כבר יא זונותתתת! אל מיצי את יכולה לנסוע אבל אליי לא?? הה? ככה?!$?@#?#%?) אניאוהבתאותךמלאמלאמלא.
.

milkshakit

New member
הלן../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בובה! שיהיה לך במזל טוב, מאחלת לך שתמיד תהיי שמחה. ושאף פעם לא תהיי יותר עצובה ומדוכאת, כמו שקורה לך לעיתים קרובות
אוהבת אותך, יא חתיכת מוכשרת!
הוא נראה פה די טוב!!! התסרוקת שיש לו עכשיו עושה לו עוול. העדפתי אותו עם השיער הארוך

HimXAndXHer

New member
XD "כמו שקורה לך לעיתים

קרובות". אויש, כפרעלייך. (...בחיי שאני לא יודעת למה זה מצחיק אותי. מאיה אומרת שזו שיטת התמודדות, אני אומרת שאני מזוכיסטית.) הממ. לא, אני דווקא יותר אוהבת את התספורת החדשה שלו. לשיער הארוך בכלל לא הייתה צורה וזה היה פיכס |:

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif את צריכה לאהוב אותו עם כל

תספורת מחורבנת שאי פעם הייתה לו.
[היחידה שאני לא מסוגלת לראות אותו זה עם הכרה המגוחך שהיה לו. ><"] דייבידייבידייבי~
|רייייייייר| אניאוהבתאותך.^^

הלן שלי../images/Emo24.gif

יומולדת נהדר לך יקירתי, תעשי המון המון כיף
מקווה שתצאי מכל הקטעים האלה שלך שמדכאים אותך ושתהיי רק מאושרת, החיוך שלך מהזה חמוד
אז המון המון המון מזל טוב לך, ובהצלחה בכל מה שרק תרצי.
תמשיכי לכתוב, את ממש ממש מוכשרת, אני מחכה כבר לראות ספרים שלך בחנויות
אוהבת אותך המונים

HimXAndXHer

New member
Xג בחנויות.

לאאא, את לא יודעת שאני אהיה תסריטאית? זה ידוע O: ו.. הרממ. בואי לת"א כבר וניפגש רק שתינו, אני רוצה לראות אותך ;; 3333333333333333333333333333>

Fragile Dream

New member
ואני גרועה בברכות. >_>../images/Emo79.gif

ובכל אופן, המון מזל טוב
שכל מה שאת מאחלת לעצמך [לטובה כמובן], יתגשם ^^ רארר. חיים מלאים בריאות-אושר-עושר-הצלחה ושיט, וכמובן, ברוכה הבאה ל14 וכאלה D: נמ. אני אמנם לא מכירה אותך - אבל לפי הכתיבה בפורום, את בנאדם מאוד מיוחד. אז תמשיכי להיות כזאת.
ותמשיכי לכתוב מדהים. ו...לוידעת;[ מזלטוב, מקווה שיהיה לך אחלה יומולדת
[אגב, ישלך מסנג'ר? :X]

DanaValo

New member
רשמית אני הכי קטנה בפורום ../images/Emo122.gif

אז הלןןן
|אני גרועה בברכות
| מזלטוב ויומולדת שמיייח, שתחיי עד 456308623789690762347607 שנים ושתזכי לרק טוב
שכל דבר שתרצי ייתגשם, ושהכל יסתדר לטובה
תמשיכי לכתוב לנו סלאשים עסיסיים ו..תגיעי עם הכישרון שלך [בכתיבה, בכללי] רחוק
אוהבתהמון *למרותשכמעטולאיוצאלנולדבר*
דנה

HimXAndXHer

New member
XD

טוב, אני חייבת להעיר: בנוגע לסלאשים: אני לא אפרסם פה עוד פיקים שלי, כי אני לא כותבת יותר RPF-ים. אלא אם כן מישהו מעוניינת בפיק אחר. אבל היא מוזמנת לפנות אליי במסרים בשביל זה (זאת אומרת, לשאול אם כתבתי בפאנדום הזה) אוה, ו, תודה רבה בובה ^^

אגב פיקים

חעחע עוד לא סיימנו את הפיק יונה+ווילה שלנו!!!
אני תוהה האם זה באמת יקרה מתישהו..

למעלה