למי יש בית מבריק

Miss Shmelo

New member
לא משנה...

אבל זה בסדר. יש לי את הפורום המקסים הזה, שיארח לי חברה
גברת שמלו

Miss Shmelo

New member
מישהי/ו רוצה לעשות קפיצה לנתניה?../images/Emo13.gif

יש פסטה ועוגת שוקולד ומלא ממתקים
גברת שמלו

ShirShir

New member
למה לא אמרת קודם?../images/Emo8.gif

היית על רכבת מחיפה ----> לת"א, הייתי עוצרת אצלך

אני די כמו shirshir

כשאני צריכה ללמוד, להכין מערך פעילות לגן, או כל דבר שהוא, שחייב להעשות עכשיו, אני מסדרת מנקה. פתאום מאוד מפריע לי מצב הבית. שבדרך כלל מלא שערות מהכלבה והחתולה, וחול מהרחוב. לפני כמה ימים נוש רמז לי שמזמן לא היו לי מחויבויות ללימודים ולעבודה ורואים זאת על הבית

לי אלא מה..../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif

אבל האמת לא באשמתי... לפני כשבוע..חברה שלי לשעבר שיצאנו כמעט מחצית השנה.. הסתיים אצלה החוזה שכירות והיא נאלצה לעזוב הדירה וחילקה באופן זמני את דבריה פה ושם..והיא עולה חדשה ובודדה בארץ..והייתה חייבת להסתדר למספר ימים..עד שתיכנס למעונות הסטודנטים (היא סטודנטית לתואר שני) ..ולא היה לה איפה ללון..אז פשוט כשהתקשרה אליי וסיפרה לי את מצבה פתחתי בפניה את ביתי..כפי שהיה פתוח בפניה בתקופה שיצאנו.. ונשארה ללון אצלי מספר ימים..אירוח כיד המלך..או כיד המחזיר.. וכאשר נאלצתי להעדר מהבית למשך יומיים מטעמי עיסוק..הפתיעה אותי במתנה מכל הלב וניקתה לי את הבית מה זה ניקתה..הבריקה אותו ולא שאמרתי לה משהו..ולא שביקשתי דבר..היה ממש כיף לחזור לבית כה מבריק..ועדיין הוא מבריק... כגבר שגר לבד..בהחלט לא מפונק ומאד הגייני מנקה בכיף מדי פעם כשמתחשק וכשבא לי מביא עוזרת לניקיון משמעותי ויסודי..גם ככה עובד מספיק קשה אז למה לא להתפנק מדי פעם בכיף.. מחזיר.. גבר שלא מפחד לנקות בעצמו..

כל הכבוד,

רוצה את הטלפון של בעלי תדבר איתו.... כשהוא מחליט לנקות ומבין שזה לא יבוא ממני הוא ישר מזמין מנקה!!!

ShirShir

New member
גם זו יוזמה ברוכה, לא? ../images/Emo8.gif

לפחות הוא מזמין מנקה ולא משאיר את הבית הפוך
-D

ענתי 10

New member
ואללה! גם אני רוצה מגנט כזה

לחלק אותו לכמה אנשים! האמת אצלי זה משתנה מתקופה לתקופה. אם אני נמצאת שעות נורמליות בבית (שזה מ-4 נגיד והילך) אז הבית שלי מסודר ונקי. עכשיו, ובתקופת הלימודים בכלל זה בלתי אפשרי לשמור כל הזמן על ניקיון וסדר, בעיקר כשיש לי 2 "מחבלים" פוטנציאליים בבית
וגם כשאני כבר סוף סוף בבית אני משתדלת להקדיש את זמני לילדים ולבעלי (ולעצמי ולמחשב) ככה שניקיון הוא בסדר עדיפות אחרון כמעט. אבל למי אכפת? (חוץ מחמותי כמובן) וכמובן שזה לא אומר שאנחנו טובעים בחרא...

רוית ב

New member
ואלוהים המציא את העוזרת../images/Emo99.gif

היאאאאא נונת לי הוראות מה לקנות (אקונומיקה וכאלו) היא נוזפת בי שאין סמרטוטים כמו שהיא אוהבת (אלו עם הפסים) היאאא מחביאה כל מיני דברים ואני אף פעם לא נמוצאת כלום ומתקשרת אליה... בלעדיה חיי אינם חיים... פעם בשבוע והכל נוצץ עד שהבעל מגיע לבלגן...... חייבים עוזרת.

ענתי 10

New member
היו לי 4 עוזרות אחת יותר גרועה

מהשניה. עכשיו עברנו דירה ואנחנו לחוצים כלכלית, אז אני מעדיפה לחסוך את ה- 300 ש"ח בחודש (פעם בשבועיים) על משהו אחר, וגם לא לקבל עצבים מיותרים.

עכשיו יש לי בית נקי../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

היום, ילדתי הלכה לחברה, ושנינו הרמנו את הבית, אוחחחח איזה כיף. עכשיו הבית נקי, וזה נפלא.

אם היה לי עזר כנגדי בקטע הזה

אז אולי היינו יכולים לוותר על העוזרת ולחסוך כמה מאות שקלים בחודש. אבל הנקיון נופל רק עלי, ולי אין כוח אחרי שתי משרות (עבודה+ילדים) גם לעבוד כעוזרת בית של עצמי.

ענתי 10

New member
גם לי אין שום עזרה בקטע הזה

יש לי 3 משרות (עבודה , לימודים, ילדים) ואין לי כסף לעוזרת. אז מסתדרים איך שהוא לבד, ולא נורא אם הבית לא מבריק 24 שעות ביממה.

למעלה