למי יש את

TheHead

New member
זה שיר שנקרא Maynard´s Dick

אבל מיינארד שר אותו אז אי אפשר לדעת אם מה שנאמר שם נכון או לא. להלן המילים מ-http://toolshed.down.net , האתר טול הכי בנזונה שיש. It´s all an open center Opens up and lets the wind lift him away It doesn´t have to feel water ? It´s just a place that feels right with him ? Kinda like the way you´re breathing I kinda like the way you keep looking away Would you like to glide on Slide a mile six inches at a time on Maynard´s dick There´s a shyness found in reason Apprehensive influence swallow away You seem to feel abysmal take it ? then you´re careful grace for sure ? Kinda like the way you´re breathing Kinda like the way you keep looking away Would you like to climb on Climb on my six inches and go down on Maynard´s dick Took you out in the back of the toolshed Put it right on top of your forehead Took you out in the back of the toolshed Now you know what you´re fuckin with... Maynard´s dick! (חוץ מהאתר שלהם עצמם.)

לאא...

זה לא זה...אני לא מדבר על מיינרדס דיק אני מדבר על השיר ה"סודי" חח כתבתי דוסי במקום סודי...השיר ה"סודי" בסוף השיר מיינרדס דיק... ששומעים מן ראיון כזה

virginsuicides

New member
לי יש....

אומנם זו הוצאה גדולה לקנות אותו, ורוב החומר (וידאו והעטיפה המפוארת) מיותרים כמעט לחלוטין, אני חיה עם זה בשלום יחסי. שלושת השירים: no qarter you lied maynard´s dick מאוד חשובים לי , ובכלל מהטובים של טול

MelodicTruth

New member
שמעתי גם שמעתי

אם אתם שואלים אותי, הקטעים היותר טובים של האלבום הם push it ו-third eye בהופעה חייה וno quarter המצויין....אתם בטח שואלים את עצמכם מאיפה השגתי את האלבום, אז זהו שאין לי אותו אבל יש לי את השירים על המחשב...וכעת אני פונה אליכם בבקשה: כל היודע פרטים על מקום הימצאו של salival הנכסף מתבקש להשאיר הודעה(חיפשתי אותו בכל חור אפשרי)!

MelodicTruth

New member
שמחה וששון ../images/Emo13.gif

הרגע הזמנתי את סאליואל(גירסת הדיוידי) מהאתר הישראלי של טאוור רקורדס(כל הזמן חשבתי שאין להם את זה)....

Savant

New member
LAMC אולי?

Los Angeles Marshall Court זה מה שאתה מחפש אם אני לא טועה.

לא זה לא זה

אני חשבתי על זה מקודם היום ואני לא בטוח שיש את זה בדיסק כי לי אין את הדיסק לא מצאתי אותו אז הורדתי אותו והורדתי קובץ שקוראים לו BONUS TRACKאז אני ממש לא יודע אם יש את זה בדיסק מה שכן בקטע הזה שומעים מעיין ראיון של אם אני לא טועה אחד מחברי הלהקה לא ניראה לי שזה מיינרד או דני אני חושב או על אדם או על ג´סטין כי בראיון הוא מספר על איך שהם בעצם להקה של "גיקס" שמיינרד רואה סרטים מצויירים ודני לא זוכר מה הוא אומר עליו אבל בהתחלה של הראיון שומעים אותו אומר שהדבר הכי טוב בזה שהוא יכול להיות בין הקהל ואז לעלות לבמה ולהופיע ואף אחד לא יודע שזה הוא אני לא הבנתי למה הוא מתכוון ואין לי מושג מי זה חשבתי שאולי אתם יודעים ושאולי עוד מישהו פה יצא לו להוריד את הקטע הזה

שאתה עברת את

שנות השלושים שלך ואתה עדיין רואה מה שילדים שני שנה רואים יש אנשים שהיו לך גיק....

the use

New member
רגע רגע..

אתם מדברים על הדיוידי+ הופעה באריזה השחורה הזאת עם האדום האדום הזה בפנים? יש לי את זה, איפה כתוב שקוראים לזה סאליבל?

כן זה זה...

ואין לי מושג איפה רואים את השם של הדיסק... אבל אם יש לך את הדיוידי אז יש לך את הלימיטד אדישן... שיצאו איזה 150 אלף עותקים של זה... צריך להיות כתוב לך שם איפה שה ו לא יודע...

j i m m y

New member
כרגע ראיתי את הDVD. וחשבתי קצת.

בעיקר על הווידאו של Stinkfist. לא צריך להיות מומחים גדולים בשביל להבין על מה סטינקפיסט מדבר. כאילו - לכאורה, כל מה שצריך לעשות כדי להבין למה התכוון מיינרד בזמן שכתב את השיר מספיק לקרוא את המילים. גם אני ניסתי לפענח את שיר האניגמה הזה בעבר, מנקודת מבט אישית, ולא ממש מעשית. אחרי שראיתי את הווידאו שלו, הבנתי.(לפחות התרשמת כך.) אבל מה היא הבנה אמיתית ? אני לא טוען לקרוא את מחשבותיו של מיינרד, חס וחלילה.. אני רוצה להבין איך הבנאדם חושב, איך מסתובבים אצלו הגלגלים, ומה הכמות שלהם.. אני בטוח בדיוק כמוכם שהבנאדם פשוט גאון, גאון מטורף.. אם הוא לקח חלק בעיצוב הווידאו ארט המדהים הזה, שמשאיר אותך עם פה פעור - לדעתי הוא לא אסתטי כמו הקליפ האחרון שלהם, פראבולה, אבל מבחינת תוכן ועומק - הוא עוקף אותו. מדובר כאן בקליפ, ווידאו ארט אם תרצו, בעל רבדים כל כך רבים, שאני חושב שעם כל סוג של מוזיקה הוא היה (עם קצת סבלנות ומחשבה מצד הצופה) מתפרש בתור משל אפי רב משמעות, המדבר על הצורך הבלתי ניתן לעצירה שלנו בסיפוקים, מיידים או ממושכים, בצורך שלנו לשיגרה, להכתבה, להרגלים. אני לא אשתחצן ואומר שמיד הבנתי את הסיפור מאחורי זה: בעבר הלא רחוק, לפני בכלל שסאליבל יצא, באתר של קאביר אקטר היה מדור שכולו עסק בפרשנות של שירים של הלהקה. מיקוד רב היה בשיר הספציפי הזה, ורוב חוות הדעת של המאזינים דיברו על התמכרויות - אחת אני זוכר באופן מיוחד, כי היא באמת העניקה לי חומר למחשבה. בחוות דעת זו המאזין דיבר על התמכרות מסוג אחר - התמכרות לצפיה בטלוויזה. הרי תראו, הדמות בקליפ רואה טלוויזיה, ברור שזה ככה ! אבל.. לא. כמו שתראו בטח בעצמכם, הדמויות בקליפ ממשיכות לעשות דברים. הם דוקרות את עצמם, נוגעות בעצמם עד לדיספיגורציה, שתות את עצמם ואת חבריהם לחלל, נמצאות אחד במחיצת השני רק כדי להיות אחד עם השני, אוכלות את עצמם למוות.. וכשהדבר לא ניתן להם - הם מתפוררים, נשברים נגמרים.. היה דבר שמאוד שבה את תשומת ליבי - המסיכה הזאת, שהיתה מחוברת לאלפי צינורות, המסיכה שהזכר והנקבה הצמידו לפנים במהלך הווידאו.. היא הסמל האולטימטיבי לצריכה הבלתי ניתנת לתיקון, כאילו - זה החמצן שלנו. הדמויות עושות את זה אחרי צריכה של דבר מסויים; משל היה חלק אינטגרלי. האדם צופה בטלוויזה - עוד סמל להתמכרות וצריכה בלתי נשלט - וכשהוא מסיים את הישיבה מול המכשיר המסיכה נמצאת על פניו, הוא עושה פעולה מסויימת - שנראת לאחד מאיתנו כמו צריכת חמצן (מסיכת חמצן) ממסיכה בעלת צינורות לרוב. ובחלק אחר, מאוחר יותר הדמות הנשית בקליפ מצמידה לאוזנה שפורפרת טלפון - משל לצורך הכפייתי בקשר ומורידה אותו וישר מיד מצמידה לפניה מסיכה דומה, וכך גם בהמשך הקליפ. הצורך במגע ובקרבה אנושית, עד הרס, מתבטא ברצון של הדמות הנשית (להלן האישה) בחפירה ב"חלון" באחד מקירות החדר, ובנגיעה בדמות ילד. הילד מתחלחל למגע האישה בו, מתנוון במהירות ונמוג לתוך עצמו כשהאישה לוקחת חלק ממנו. הכמיהה, הרגשת החוסר והכאב כל כך חזקים כאן,הרצון למגע ולאהבה שנלקחת לפי רצון הדמות כאהבה שכולה כאב בה, אהבה שגורמת לאני להעלם. ראיתי את זה כשאחרי שהאישה סיימה לדבר בטלפון ונטלה את המסיכה - הזרוע שלה פשוט נשברה ונפלה.. ואחרי שהאישה הרימה את הזרוע השבורה וחיברה אותה למקום, וחשפה אותה שוב. אני לא יודע מה זה אומר, אבל זה עשה לי משהו. הסימבוליקה, המשל.

MelodicTruth

New member
תקון קטן

מי שאחראי על הקליפים של טול הוא לא אחר מאשר אדם ג´ונס, קצת ריספקט לא יזיק....ובענין של המסרים הסימבוליים\מטאפורות, schsim ו-prison sex הם ההכי טובים נ.ב. מישהו יכול להסביר לי את הפואנטה בקליפ של אנימה?

למעלה