למי יש את te sonie בקליפ? ווזההההההההההההה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
R rebwaynet New member 26/11/02 #1 למי יש את te sonie בקליפ? ווזההההההההההההה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
O omer מכה שנית New member 26/11/02 #5 לי יש...אבל זה רק חצי מהקליפ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
מ מ רוחאס New member 26/11/02 #7 וואי אתה יכול לשלוח לי ובתמורה אני. אני אשלח לך את הפרסומת של טיטן לספרייט רוצה? אבל זה יות רמ 15 שניות הקליפ?
וואי אתה יכול לשלוח לי ובתמורה אני. אני אשלח לך את הפרסומת של טיטן לספרייט רוצה? אבל זה יות רמ 15 שניות הקליפ?
Y y a ® d e n a New member 26/11/02 #6 אההההה רגע זה השיר שלהם שיש אותו בדיסק או לא? נ.ב- מ רוחאס איך קוראים לך?
O omer מכה שנית New member 26/11/02 #12 סבבה-מור אבל ../images/Emo26.gif...ואני בת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif את לא צריכה לשלוח לי כלום בתמורה..תודה לאן את רוצה שאני אשלח לך
סבבה-מור אבל ../images/Emo26.gif...ואני בת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif את לא צריכה לשלוח לי כלום בתמורה..תודה לאן את רוצה שאני אשלח לך
ק קמילה ו טיטאן New member 26/11/02 #13 חגית אפשר גם את הפרסומת של טיטאן? אני חולה עיו בבקשה..... אני יביא לך מה שתרצי!
G G@T New member 26/11/02 #15 ../images/Emo4.gif אפשר להבין משהו../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif איך זה שכולם שנה מחפשים את הקליפ הזה ו*עדיין* לאף אחד אין אותו??????????????????
../images/Emo4.gif אפשר להבין משהו../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif איך זה שכולם שנה מחפשים את הקליפ הזה ו*עדיין* לאף אחד אין אותו??????????????????
O omer מכה שנית New member 26/11/02 #18 למור וגת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כנסוווווו גת-מה ז"א אין לאף אחד לי יש אותו רק באיכות הלא ממש טובה,וזה רק חצי קליפ יש לך משהו יותר טוב מור-הוספתי אותך לרשימה במסנג´ר,אבל את לא מחוברת
למור וגת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כנסוווווו גת-מה ז"א אין לאף אחד לי יש אותו רק באיכות הלא ממש טובה,וזה רק חצי קליפ יש לך משהו יותר טוב מור-הוספתי אותך לרשימה במסנג´ר,אבל את לא מחוברת