למי יש את המילים של ירושלים של ברזל?
N nowhere woman New member 8/9/04 #3 נראה לי שיש שם טעות, והמילה שכול, אמורה להיות שחור. לפחות ככה זה נשמע בגרסת השיר שיש לי(הוא אומר שחוררר- עם ר' גרונית כזו). אבל שתי המילים מתאימות למשפט, אז זה לא נורא משנה.
נראה לי שיש שם טעות, והמילה שכול, אמורה להיות שחור. לפחות ככה זה נשמע בגרסת השיר שיש לי(הוא אומר שחוררר- עם ר' גרונית כזו). אבל שתי המילים מתאימות למשפט, אז זה לא נורא משנה.
N nowhere woman New member 9/9/04 #8 היא מורה לספרות אבל היא תמיד נראתה לי "המחנכת נאוה" או משהו.. אף פעם לא חשבתי עליה כמורה לספרות קיצור.. עזוב, אני מבינה את עצמי(האמת שגם בזה אני כבר לא בטוחה..) P:
היא מורה לספרות אבל היא תמיד נראתה לי "המחנכת נאוה" או משהו.. אף פעם לא חשבתי עליה כמורה לספרות קיצור.. עזוב, אני מבינה את עצמי(האמת שגם בזה אני כבר לא בטוחה..) P:
ק ק ו ב י 3 New member 9/9/04 #10 אולי יום אחד תכתוב עליה שיר סטייל "שרה'לה הייתה אוהבת את זה " שכתב מאיר על המורה שלו לספרות. תאמין לי, נאוה'לה הייתה אוהבת את זה.
אולי יום אחד תכתוב עליה שיר סטייל "שרה'לה הייתה אוהבת את זה " שכתב מאיר על המורה שלו לספרות. תאמין לי, נאוה'לה הייתה אוהבת את זה.