למי יש אייפון?

Duality One

New member
היי היי! זה פורום גב-גברים

לא פורום מערכות-יחסים-מושי-מושי. (זאת הייתה הדרך שלי להפנות אותך לתיבת המסרים האישיים של חברתי היקרה ולשמור על קצת פרטיות ברשת)
 

Duality One

New member
אני לא בטוח שזה יהיה חכם

להזמין אותך לחתונה או בר מצווה. שלא "תבשל" את הכלה
 
אתה אוהב שננעצים בך?

טוב, אני אישה, אני לא נדחפת. למקרה שעוד לא הבנת. אני הפסיבית בעניין הזה. ולא הבנתי מה כל כך כאב לך בתגובה שלי- ביקורת, תלונות, וקיטורים בלי סוף? בינתיים אתה זה שמתלונן בלי הפסקה על נוכחותי, מקטר כאילו אתה פולניה זקנה, ובקשר לביקורת- נו, אתה יכול בהחלט להבליג עליה, או לפחות להפעיל את המסנן היחודי הזה שלך, אולי יסנן גבוהים, ואתה תישאר עם הנמוכים, אה? בהצלחה, כאמור.
 

seymore butts

New member
נראה מגניב !!

למרות שזה לא לגמרי מספק את הצורך שלי לדחוף את האצבע לתוך חללים טבעתיים....
אין גרסה דומה למתחרי האייפון ?
 

Matsman

New member
שמע, אני בתפיסת העולם שלך

האמת, מרוב ההד הציבורי סביב זה אפילו יצא לי החשק להתעניין על זה. ישר הבנתי שזה חרא. מה זה בדיוק ? מה זה שונה מסלולרי רגיל ?
 

yeti asx

New member
הוא לא ממש שונה מכל פלאפון עם מסך מגע.

חוץ מהכמות זיכרון הגדול שיש לו, חוץ מהאומניה HD אני חושב, אף פלאפון לא מתקרב ביכלל לזיכרון שלו.
 

xcalibur

New member
שום דבר במסך של 10 על 5 לא יכול להיות HD

בטח לא עם בטריה שנגמרת אחרי 3 שעות.
 

yeti asx

New member
טכנית זה אפשרי,

אבל בכזה גדול של מסך (גם במסכים של 37 אינץ) זה יהיה ביזבוז. פשוט ככה קוראים לדגם.
 

xcalibur

New member
טכנית אפשר לעשות פצצת אטום ביתית

אם יש לך את המרכיבים הנכונים :p
 

yeti asx

New member
הגזמת...

אל תישכח שעושים מהHD הרבה יותר ממה שהוא, הרי הוא כולה 2 מגה פיקסל...
 

xcalibur

New member
תתפלא

תמצא פלוטוניום, אורניום מדולל/מועשר, צנטרפוגות, מים כבדים והכל אפשרי. יש לזה אפילו מדריכים באינטרנט LOL טכנית גם FHD אפשר לדחוף למסך של 5 על 10 אבל אתה תראה כל כך כל כך קטן שזה לא פרקטי. בקשר ל-HD, זה מה שהמסכים של ימינו יכולים להציג. לפחות המסכים הביתיים ככה שזה מה יש.
 
למעלה