למי יש אייפון?

TheOneFromWork

New member
למי יש אייפון?

מי מתכוון לקנות? אגב, שיחת גברים ללא סקס היא לא שיחת גברים. ההבדל בין פורום סקס לשיחת גברים הוא שבפורום סקס נשים יכולות להתבטא ["תחזר אחרי", "משחק מקדים"] וזה גרוע, כי זה לקבל את החפירה ללא הזיון. פה אפשר לומר את האמת ורק את האמת, אם לנשים לא היה כוס, הן היו מדברות לעצמן כי הן לא מעניינות.

TheOneFromWork

New member
אוווו, תשים שלט : "בחור רגיש לפניך"

מצטער, אני לא מטרוסקסואל שמדבר על הרגשות שלי. חוץ מהעבודה שמעניינת אותי ומצריכה ישיבות פיתוח וכו' אני לא מוצא שום נושא שיחה שיכול לעניין אותי. אסביר את גישתי... אני משתדל מאוד לא להעמיס על המוח והנפש שלי דברים שאני לא יכול להשפיע או לשנות [לוא דווקא יכולת אלא גם רצון]. לכן אני לא חושב על גלעד שליט, על הפלסטינים, שמאלנים\ימניים, חרדים\חילונים וכו' וכו'. אחמיר ואומר, שמי שמדבר על נושאים אלו הוא לא אינטלקטואל או אינטיגננט אלא קשקשן וחפרן. אני למדתי שדיבורים כמו חול, יש הרבה והם עפים באויר. אם הייתי יכול ליצור איזשהו פילטר שימנע אלי גישה לפי פרמטרים זה היה מושלם.

פנומן 72

New member
להגיד שאתה דביל יהיה בבחינת מחמאה

עצוב שאנשים כמוך נושמים את החמצן שאני נושם.

TheOneFromWork

New member
אתה רומז ש...

בגלל שאני נושם את כל החמצן באיזור, למוח שלך לא מגיע שום חמצן?

../images/Emo45.gif

כמו שנאמר אלי תן לי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם אומץ לשנות את אשר ביכולתי ואת התבונה להבחין בין השניים מי שמדבר על גילעד שליט גורם לכך שהמסכן ישאר שם

דווקא לדעתי זו הפחדנות עצמה...

איך כתבת: "אני משתדל מאוד לא להעמיס על המוח והנפש שלי דברים שאני לא יכול להשפיע או לשנות" רצון, או יכולת, לא מעניין. נניח לצורך העניין שמדובר ברצון נטו שלא קיים לך. מה זה אומר? אין לך רצון בכלום חוצ מהעבודה המשעממת שלך (לפתח, ניחא, been there done that) ולזיין. בעצם, אתה דואג להשאר בתחומים שהכרחיים, ואח"כ יגידו שאתה מוטב מן הבהמה. יא-אללה, בהמות כמוך הייתי מוכנה לאכול בלי רגשות אשמה. פחדנות- לחיות בעולם כזה, שבו כלום לא נוגע בך- זה יכול להתאים רק למי שמת מפחד שיגעו בו. שמישהו יגע בנפש שלו, שמשהו יעורר את רצונו. פחדנות- כי הרצון שלך לא מתעורר פשוט כי אתה לא מאמין שתצליח לעשות, ולא כי אתה באמת לא רוצה. פחדנות- ואולי, אולי גם טראומות קשות, וניסיון חיים נוראי, שלימדו אותך ש-0 ציפיות = 0 אכזבות. 0 רצונות = 0 ויתורים. בהצלחה. חולמת. צמחונית שבד"כ לא אוכלת בהמות.

../images/Emo45.gif

ניסיתי להסביר לו אבל הוא לא מקשיב עכשיו הוא יתן איזה משל דבילי שעושה אותו הכי חכם בעולם ואת הטיעון שלך לא רלונטי חכי תראי

הטיעון שלי לא יהיה דבילי...

גם אם הוא יביא מיליון משלים להסביר איך הוא בעצם חכם. כל מי שקורא אותו מבין שזה המצב, וגם אם הוא יצליח לשכנע לוגית שיש אלוהים (באנלוגיה למחזירים בתשובה) אתה עדיין יודע שאולי הוא בעצם עשה איזו מניפולציה על הפרמטרים, כזו שהפכה אותו צודק, אבל הוא ממש לא. זה לא סוד שיותר מדי שכל יכול למנוע אושר, במיוחד כשמשתמשים בו כדי לסרס את הרגש.

TheOneFromWork

New member
את פשוט מזעזעת

עכשיו את מבינה למה אני לא מרוצה מזה שנשים בפורום גברים? רק ביקורת, רק תלונות, קיטורים בלי סוף. את פשוט קוץ נאחס, אח"כ את באה אלי בתלונות למה אני לא רוצה נשים בפינת אינטרנט הקטנה שלי שקוראים לה "פורום גברים". אני לא מנסה לעשות מניפולציה שתצאי מכאן, אני פשוט אומר לך שאת לא רצויה, זה שהמוח הנשי [מעוות] שלך רוצה לעשות דווקא ולהשאר, אין מה לעשות. רוב האנשים שנמצאים במקום שהם לא קשורים אליו, יבקשו להיכנס בנימוס. את לא רק נדחפת אלא גם ננעצת.

חיכיתי שתתבשלי

ואת נראת לי חמה מספיק

Love Today

New member
קלע לטעמי עם הפרצוף החלק הזה P:

תמיד טוב לשאול ליתר ביטחון לפני שאני מסיקה מסקנות, כמה זמן אתם ביחד? [ הכרתם בתפוז לא?]

למעלה