למי הצבעתם

אוקיי

זה ברור שכל אחד ודעתו... לדעתי כל אלה שנשארו מעולים אחד אחד. חוץ מרונה לי אולי. ושוב- זו דעתי. אבל אני חושבת שאם צריך לבחור אחד מכל הטובים האלה... זה אור. הריקוד שלו פשוט מקצועי ומדהים.

SimsY

New member
אוקיי לגיטימי שלכל אחד דעתו

אין לי ויכוח. אבל אני חושב דווקא על שי.

חחחחח

כמו בכוכב נולד...שיודעים מההתחלה מי זוכה.. ככה זה עם אור. אבל פתאום כותבים ששי יזכה ולא אור. אוף :(

SimsY

New member
מסע הבחירות שלי הסתיים לפני כמה

דקות - אני בעצמי הצבעתי לשי אחרי התוכנית, הלכתי לשכנים וביקשתי שגם הם יצביעו הלכתי לבית של אחותי והצבעתי גם משם, התניתי את העובדה שאני יעזור לאחי עם המחשב אם הוא יצביע לשי מהפלאפון שלו ושל החברה שלו וגם מהטלפון בבית ובנוסף הייתי היום ביער הגאווה שם נטענו עצים לכבוד ט"ו בשבט והלכתי לכל האנשים שאני מכיר באגודה והצקתי ונידנדתי עד שכל מי שהצלחתי להתלות עליו הצביע לשי ככה שעד עכשיו אני מניח שהבאתי לשי בערך את ה-50 עד 60 קולות. אני מקווה מאוד מאוד שהמאמץ המיוחד הזה יעזור - וגם אם לא אמרתי כבר שזה לא ישנה כל כך, כי שי כבר זכה גם ככה.

EllaDaRkAnGeL

New member
חחח גמאני ביקשתי מכולם לשלוח בSMS

את הספרה 4 בע"ה הוא עולה לגמררר!!$^*$^*:)

SimsY

New member
אני מאוד מאוד מאוד מקווה

אבל גם אם לא (ואחרי הכל יש אפשרות כזאת) עדיין בשבילי הוא זכה. אני נורא מקווה שגם בשביל כל המדינה הוא יהיה הזוכה - אבל בכל אופן אם זה נחשב להישג מסויים (ובשבילי זה נחשב) בשבילי הוא זכה.

0miss love0

New member
אף אחד לא הצביע לרונה-לי../images/Emo35.gif

אני היחידה שחושבת שהיא מוכשרת
ואני היחידה שלא אוהבת את רוני B

purple rain2

New member
../images/Emo205.gif לרוני בSMS+אינטרנט

ולבנים- לאור ב-SMS ולשי מהאינטרנט אוף הלוואי ששניהם יעלו

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifשי ורוני B../images/Emo99.gif

אחחחחח הם רוקדים כל כך יפה אלוהים ישמווררר .. חח לא סיפרתי לכם אבל אח של רוני B בא אלינו לבצפר וחילק פלאיירים כדי שנצביע לה .. הוא היה כזה חמוווד .. פלאיירים חתומים ביד שלהה .. איזה חמוודה היאא ..

למעלה