למי היתה תעודה כזאת???????

שקדי

New member
למי היתה תעודה כזאת???????

שהבפנוכו שלה מופיע בצילום ומי בכלל מכיר את התעודה הנ´´ל?????

שקדי

New member
תגדילי......את הצילום כלומר........

ותעייני בנכתב ההסברים יהיו מיותרים נדמה לי ולא......יינתן פה קבל עם ופורום

magy

New member
הגדלתי, גם זה לא עזר......./images/Emo3.gif

להבין יותר.

magy

New member
אני יכולה רק לבנות לי סיפור...

או שכן, או שלא.....

magy

New member
הודעתך נמחקה .....כי.......

בצילום הופיעה מספר הזהות שלך. אין צורך שמישהו יעשה בו שימוש לרעה....... אין בעיה שתחשוף את שמך , אבל במספר הזהות שלך אפשר לעשות שימוש לרעה.... אם אתה יודע כיצד מוחקים מתמונה...על ידי פס לבן....או כל תיקון אחר..... אתה יכול להחזיר אותה...... לא רצית לסכן אותך.................אף פעם לא יודעים מי רואה את ההודעה

magy

New member
כל השרשור נמחק.....לצערי

אבל, ככה זה בתפוז.... אני מסמן אחד.....וכל היתר מסתמנים בעצמם......ואין אפשרות להשאיר אף אחד מהם.......... מיסייה שקדי, אתה מעסיק אותי שעות נוספות........ בסוף החודש אבקש תמורה לעמלי......

שקדי

New member
היה פעם מאמר כזה...........

זוכרת???? ´´עוז לתמורה בטרם פורענות´´ של בן אהרון קרא לאיחוד התנועות הקיבוציות המפולגות איחדו.........ולא עזר.........

היה דבר כזה.

בתחילת, שנות הששים, המאמר התפרסם בעיתון "למרחב". מישהו זוכר עיתון כזה? בטאון מפלגת "אחדות העבודה." יצחק טבנקין, ישראל גלילי, יגאל אלון, יצחק בן אהרון. מי היה מאמין? היום, כולם, בקושי , שולחן אחד, בקפה שינקינאי.

טרה10

New member
דוקא כן עזר. המערך קם מהקריאה.לעוז

והחזיק את המערך בשלטון עד 77. כל תנועה יש לה קץ בעיקר אידאולוגית לבסוף. כי למה.? האנשים נמאס להם ורוצים תיקונים. 70 שנה החזיקה בריה"מ שלאחר הצאר..והאימפריות נופלות לבסוף. גם ארה"ב קיצה יגיע..ואולי כבר עכשיו זה הסוף..! מההיסטוריה אנו יודעים ששום שלטון או חברה אנושית או מסחרית אינה יכולה להחזיק מעל תקופת זמן מסויים. כי איפה כולם.?

על בחירות 77

כשנשאל יצחק בן אהרון, על ´דין הבוחר´ ענה: " צריך להחליף את העם. " השאר, נוסטאלגיה.

magy

New member
../images/Emo41.gifהודעתו של שקדי../images/Emo41.gif

שנשכחה בגלל כל המחיקות והתיקונים.......וכרוכה לקובץ המצורף..... • עכשיו הסרט...........שקדי בקיץ 1975 נסעתי עם זוגתי דאז לסיבוב ארוך באירופה סכום הכסף היה מוגבל והשקענו אותו באוכל ותחבורה את רוב הלינות שלנו עשינו באכסניות נוער שזה הרבה יותר ספרטני לעומת זה פוגשים המון חבר´ה צעירים מכל העולם ומקבלים המון טיפים לגבי מה ואיך לעשות מה.......... החותמות הציוריות בפנים הן מהאכסניות השונות אחחחח.....זה היה טיול אמיתי.................

למעלה