למי היא דומה? קרן פלס מזכירה לי מאוד זמרת אמריקאית משנות ה-70, לא מצליחה להזכר למי תודה וערב טוב
ה השכנדודה New member 14/1/07 #1 למי היא דומה? קרן פלס מזכירה לי מאוד זמרת אמריקאית משנות ה-70, לא מצליחה להזכר למי תודה וערב טוב
ת תומר 10 New member 14/1/07 #4 ../images/Emo207.gifקרן פלס נורא דומה../images/Emo216.gif יש את הסדרה השמיניה בערוץ הילדים, אז יש שם את אלכס. והיא כ"כ דומה לההההה.....
../images/Emo207.gifקרן פלס נורא דומה../images/Emo216.gif יש את הסדרה השמיניה בערוץ הילדים, אז יש שם את אלכס. והיא כ"כ דומה לההההה.....
ת תמר יושע New member 14/1/07 #5 אוי כל כך ל-א../images/Emo70.gif בת דודה שלי פשוט שעה התווכחה איתי על זה אלכס הרבה יותר מבוגרת וגם היא ממש ממש לא דומה לקרן ... קרן נראת הרבה הרבה יותר טוב ולא בגלל שאני אוהבת את קרן, היא פשוט הרבה יותר יפה.. כי ככה.
אוי כל כך ל-א../images/Emo70.gif בת דודה שלי פשוט שעה התווכחה איתי על זה אלכס הרבה יותר מבוגרת וגם היא ממש ממש לא דומה לקרן ... קרן נראת הרבה הרבה יותר טוב ולא בגלל שאני אוהבת את קרן, היא פשוט הרבה יותר יפה.. כי ככה.
ת תומר 10 New member 15/1/07 #7 ברור שקרן יותר יפה../images/Emo216.gif בלי קשר שאני חולה על קרן....אבל אין ספק שיש קו דמיון בינהם...
O oranitoosh New member 15/1/07 #8 וואי, היא כל כך דומה לאלכס.. ברור שקרן הרבה יותר יפה, אבל גם אני כל פעם שאני רואה את אלכס ב"השמינייה" אני נזכרת בקרן. לפי דעתי הן ממש דומות.
וואי, היא כל כך דומה לאלכס.. ברור שקרן הרבה יותר יפה, אבל גם אני כל פעם שאני רואה את אלכס ב"השמינייה" אני נזכרת בקרן. לפי דעתי הן ממש דומות.