למי הוא דומה?
א א י ל ה New member 15/3/02 #4 יש לך פזמון? הוא חוזר? לי יש פוזמקאות. הן לא חוזרות. שלום לך... א י ל ה מסתדרת בשלשות
א אפי לוג New member 15/3/02 #5 נגמר לי הפזמון יחד עם הבמבה בפזנון. אני אוהבת שאת מסתדרת בשלשות השלום גם לך? הנוכל להסתדר ברביעיות?
א א י ל ה New member 15/3/02 #6 יש לך מורכבים קוצים? יש לך דרדר? אז כן, זה משלים לי לרביעייה. מסתדר. א י ל ה עם ארבע זוויות
א אפי לוג New member 15/3/02 #7 היה לי פעם דרדס. הרגיש לי כמו קוץ בתחת, מאז אני לא בעסקי טבע. הזוויות האלה שלך, חדות?
א א י ל ה New member 15/3/02 #8 הן קהות וכהות. הזיוויות שלי, האלה. ואני פולה להן את הקוצים מהתחת. בן גוריון. שוב. א י ל ה כהת חושים
ז זיוי בת New member 15/3/02 #9 סאדאם חוסיין בשוק. גם אני. הזיוויות שלך כהות? זיוי [שמה עוד אקונומיקה]
ז זיוי בת New member 15/3/02 #11 מדברות על מה שיוצא ולפעמים נכנס. עברת על הדואר? זיוי [משימות של יום שישי]
G Gימל New member 15/3/02 #16 זכר תי שרוב המשתתפות הן נשים אבל למען האולי אחד זכר בודד אולי בכלזאת - כולם?
ז זיוי בת New member 15/3/02 #20 עכשיו אני הולכת לעבוד קצת. ) אחורי זה אני אכנס בקוף ואם עוד יהיה לי כוח אז גם בך ) זיוי [נכנסת לעובי הקורה]
עכשיו אני הולכת לעבוד קצת. ) אחורי זה אני אכנס בקוף ואם עוד יהיה לי כוח אז גם בך ) זיוי [נכנסת לעובי הקורה]