למי בא על 9700 תמורת G70?

haimwe

New member
ישתבח שמו...

באמת כדאי להוציא כ"כ הרבה כסף על אורגן??????? ומאיפה לעזאזל אתם משיגים כאלה סכומים יא רבנן!!??

תקשיב טוב

בתחום המוסיקה (והקסמים) כשאני רוצה להשיג משהו - אני לא רואה בעיניים. בכלל תחשוב למה בן אדם חי אם לא כדאי להשיג את מה שהוא רוצה... מה, למה אנחנו עובדים, קמים בבוקר, הולכים לעבודה, מסכנים את החיים שלנו על הכבישים, אם לא כדאי לקנות ולהנות ממה שבא לנו? אני בכל אופן ככה, וגם אם לא יהיה לי כסף זה לא יפריע לי לקנות את מה שאני רוצה.

אכן ישתבח שמו לעד

אמור נא לי אם הייתה לך ילדה, והיית יודע שמשאלת הלב שלה הוא תוצר בשווי 20.000 ש"ח לא היית עושה רונדלים להשיג את הכסף לספק אותה? אז אנחנו עדיין לא נשואים. בקרוב לכולנו בע"ה. אז בכל אחד מאיתנו טמונה ילדה עם משאלה כזו מקטנות. מוסיקאי אמיתי שם את כל כספו ומאודו ללא היסוס בשדרוג הכלים. נגר - בכלי הנגרייה שלו, מסורים ואנא עראף, איש איש כדרכו בקודש. מאיפה הכסף אתה שואל? האמן לי ידידי שרק אלוקים יודע אלו קומבינות מקמבן מוסיקאי להשיג כסף לשדרוג כליו. האם שווה ההשקעה? שווה למוסיקאי כמוצא שלל רב. רבות מלחמות היו במשפחתי אני ואבי למשל על שדרוגים שלטעמי חיוניים ולטעמו הוא אינם חיוניים. הוא אינו מתמצא בענייני הסאונד והדקדוק המוסיקלי, דבר שגורם ללא מעט אי הבנה. ולא רק לי. מאמין שלעוד רבים מכם. אז זה מה יש אחי היקר. אנחנו משלמים על התוצר, וזכותינו המלאה להנות ממנו. אז אל לך לנטר ולקטר על הסכומים, ולהפך. אם תוכל לעזור לנו - מה טוב. אתן לך קופה יוקרתית. אתה תמלא אני ארוקן. בהצלחה חבוב, ואל תדבר כאילו אתה שם את כספך על קרן הצבי. בטוחני שאם היית ספורטאי שדלוק על איזה אופנוע ים YAMAHA היית הופך עולמות. לילה טופי.

למעלה