למי בא על 9700 תמורת G70?

אני לא מחכה. אני באטרף לקנות וכמה שיותר מהר

יש לי הצעה אחת מבחור בזכרון. רוצה עליו 9500 אחרי תחנונים. אם את רצינית תני גז ונעשה דיל. אופציה - אוכל לתת לך את הקורג i30 הדשדש + 7000 ש"ח. כסף - 9700. 0546560903.

אגב-למה אתה לא הולך כבר על ה-E-80?

הג'י שבעים של אחותי,מה שנשאר לי זה לנסות לשכנע אותה.

אז תשכנעי אותה!

E80? את האמת הייתי שמח אם היו מושיבים לי את ההבדלים בין השניים. בין האי80 לג'י70. הבנקים אותם בנקים? הסאונדים אותם סאונדים? האי80 5 אוקטבות והטאצ' רך מידיי מה שאינני סובל. מה גם שמגיעה עם רמקולים מובנים. עוד דבר שאינני סובל. זה הכל. זה מה שלוקח אותי לג'י70.

איפה אחותך? אימרי לה שתקרא את המודעה הזו:

שלום אחותה של הרבנית נעמוש. 3 צלפים מכוונים בזה הרגע את נשקם לעבר דירתך. כל תזוזה תתפרש כאות שלילה מצידך - ותגרום לאסון. עלייך לזוז באיטיות ובידיים מורמות לעבר הG70, לעטפו בקייס, או בתכריכים.. מה שיש שם.. ולחייג למס' דלקמן: 0546560903 ממתין. . .

כולם פה במשפחה נהנים מהפיטיות שלך..

זה מדיי מאים נשקים צלפים אקדחים,לבנות זה רק גורם לברוח עוד יותר ולהשאיר אותך בלי כלום...

על המשפט החוטא הזה הגבתי לך במסר

"לבנות זה רק גורם לברוח עוד יותר ולהשאיר אותך בלי כלום..." וכאן במילה אחת אומר, שמשפטים מסוג זה מעוררים בי חלחלה אמיתית. משפטים של אפליה ומושפעות של סטיגמות. החיים הוכיחו את ההפך. יום טופי נעמהל'ה!

אני מחזיק G-70 (לא מוכר)

בקשר להבדלים בינו לבין E-80 מה שידוע לי בגדול זה שה E-80 קטן באוקטבה או בחצי אוקטבה, והמשקל... ברר על המשקל, לדעתי ה G-70 כבד משמעותית לעומת ה E-80 את ה G-70 לא ניתן להוביל ולהוצא לבד מהקייס הקשיח (בהנחה שיש לך) ולא ניתן להחזיר אותו לבד למקומו לאחר הופעה. המנועים של שני הכלים זהים עד כמה שאני יודע. אגב, השתתפתי אתמול בערב ההדגמה של חלילית שעסק בעיקר בשני הכלים האלה והיה נהדר.....

תפנים את מה שכתבתי בכותרת

לא מוכר! אבל לפני שאתה קונה אם בא לך לנסות וללמוד אותו קצת יותר מקרוב אתה בהחלט מוזמן.

אני מוזמן אליך?

אז תעשה טובה. תן לי תאריך ושעה שהבית יהיה ריק מיושביו. או שיודע מה.. תהיה אתה לבדך. אשלח אותך לקנות קולה "לאורח".. וכשתחזור ביתך ישקול 22 קילו פחות ממשקלו הקודם. ביית דייאט! ועכשיו אל יעצבנני כבודו. ת מ כ ו ר ! שמעת??? אגב מאיפה אתה בארץ? אולי באמת אתן גיחה אליך לראות אותו מקרוב. תודה בכ"א!

ואגב.. אתה טוען שאתה הקוסם הגדול

אז תן קסם שיוכיח לנו את יכולותיך הנשגבות. כמו למשל, תנחית אליי את הG70 הבייתה מבלי להגיע איתו. אוקוס פוקוס כזה.. אנא עראף.. משהו בסגנון.. ממתין. . .

haimwe

New member
מחירם?

מה ההבדל במחיר של הG70 ושל הE80? הבדל גדול? אנא שתף! תודה

למעלה