למי בא להרים כפפה? מפגש חנוכה? בא למישהו?
S Sigal H New member 10/12/14 #3 עם סקייפ! סביר שלא אוכל לצאת (בכל זאת חורף...), אבל אני נורא רוצה לראותכן
מ מבסרט New member 10/12/14 #5 אולי גם אני אצטרף. כי מגיע לי מזל טוב, אני נוהגת! סוף סוף בגיל 26, שזה גיל ממש זקן בשביל להתחיל, אבל אני עושה את זה, וזה כיף. אם יסתדר עם הילדים, אני מקווה להגיע.
אולי גם אני אצטרף. כי מגיע לי מזל טוב, אני נוהגת! סוף סוף בגיל 26, שזה גיל ממש זקן בשביל להתחיל, אבל אני עושה את זה, וזה כיף. אם יסתדר עם הילדים, אני מקווה להגיע.
כ כלנית חיננית New member 11/12/14 #6 בננות, פיספסתן את השאלה אני לא מארגנת. בקושי יש לי כוח לארגן את עצמי ליומיום. אבל אשמח מאוד אם מישהי אחרת תארגן.   ומבסרט - שאקלית את! כל הכבוד!!
בננות, פיספסתן את השאלה אני לא מארגנת. בקושי יש לי כוח לארגן את עצמי ליומיום. אבל אשמח מאוד אם מישהי אחרת תארגן.   ומבסרט - שאקלית את! כל הכבוד!!
ק קטנית בפסח New member 11/12/14 #9 מזל טוב!!! גם אני לא הגעתי לזה עדיין... למי יש אנרגיות ויכולת להתחייב לזה   אז אני ממש ממש שמחה בשבילך!!! ^^
מזל טוב!!! גם אני לא הגעתי לזה עדיין... למי יש אנרגיות ויכולת להתחייב לזה   אז אני ממש ממש שמחה בשבילך!!! ^^
K kaktus14 New member 11/12/14 #7 תמיד אפשר אצלי. אני טובה בפשטידות ומתוקים. וברור שיהיו גם סופגניות. להזכירכם אני גרה בבירת הנגב. יש רכבת לא רחוק מהבית שלי.(לא ברגל)
תמיד אפשר אצלי. אני טובה בפשטידות ומתוקים. וברור שיהיו גם סופגניות. להזכירכם אני גרה בבירת הנגב. יש רכבת לא רחוק מהבית שלי.(לא ברגל)