למי בא לדבר

telenovela

New member
למי בא לדבר../images/Emo35.gif

על הטלנובלות הבאות: להתאהב (הסידרה המושלמת) הפיתוי (אני רואה רק את השידורים החוזרים בימי שישי) קטנטנות (הטלנובלה הכי יפה
) יאגו (שאני רואה לפעמים לפעמים אני רואה 10 דקות אז אני לא יודעת הרבה)

©wil cat

New member
יש למישהו.............../images/Emo26.gif

ת´ספוילרים של הסוף של יאגו?! תביאו לי בבקשהההההההההההההההההההההה ב-
מראש...

telenovela

New member
אבל אני לא מבינה כלום

תסבירו לי!!!!!!!!!1 מה קרה לאלדו? אישתו הרגה אותו? אז למה היא בבית שלו? ומי זה רנסו צ´מורו? ולמה אומרים שהוא יאגו? איפה התינוק של מורנה? תומס מת? העם ז´מיטה הוא פרנקו סירניו? ואיך מורנה מאוהבת בבן-דוד שלה? תענו

i love faucndo

New member
הנה לך

מה קרה לאלדו? אישתו הרגה אותו? אז למה היא בבית שלו? ומי זה רנסו צ´מורו? ולמה אומרים שהוא יאגו? איפה התינוק של מורנה? תומס מת? העם ז´מיטה הוא פרנקו סירניו? ואיך מורנה מאוהבת בבן-דוד שלה? תשובות: 1. הלנה ירתה בו 3 יריות 2.כן אישתו ניסתה להרוד אותו אבל מכיוון שהיא הייתה משוגעת כביכול , זה לא נקרא כי היא לא ידעה מה היא עושה..וחוספינה דאגה שלא יעשו לה נדה 3. כי היא אשתו 4.רנסו צ´מורו היה עם יאגו בכלא ואז אלדו שמכיר את אימו הוציא אותו מהכלא ואמר שזה פביו סירניו "האמיתי" 5. תומס חטף את התינוק של מורנה ...בינתיים רנסו הרג אותו..רנסו הביא את התינוק לאיזה אשה אחת בשם ג´יג´ה ..(המטפלת שטיפלה באלדו) וג´יג´ה לא יכלה יותר והביאה אותו לכנסיה, שם הוא כרגע! 6.כן,רנסו שרף אותו חיי 7.כן,ז´מיטה זה פרנקו 8. היא פשוט מאוהבת בו..המפיקים לא ייחסו לזה ביג דיל צ´או מקווה שעזרתי

telenovela

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו אנינזכרת לפני המון זמן ראיתי טלנובלה ושם ראו את פקונדו לוקחים אותו מהמשפט וכולם בוכים ולא הבנתי למה ואלדו ילך לכלא??????? ובמה יאגו מואשם ומי הרג באמת?

שני 4

New member
שלום לך, היות ש"יאגו" היא התכנית

היחידה שאני רואה בטלויזיה(חוץ מכמוון חדשות מדי פעם) לשמחתי אני יכולה לענות 1.מה קרה לאלדו:אשתו הלנה מסתה לרצוח אותו, אותו ערב שהוא הודיע על נישואיו עם מלינה.הלנה כמוון ניסתה,וכמוון לא הצליחה, אלדו היה במצב קשה מאוד, אך בזכות "קבורנ " הוא שב לחיים,צלול,וכמוון על כסא גלדלים. 2. אשתו נסתה להרוג אותו": הלנה ניסתה,מאוד רצתה אך לא! 3.אז למה היא בבית שלו הלנה כזכור אושפזה בבית חולים פסיכיאטרי,בטענה שהיא משוגעת,אך בזכות חוספינה חמותה,הוציאו אותה מישם.(וגם שרב פקד פרגה היה משוכנע שהיא נורמאלית) 4.מיהו רנסו צמרוהסיפור על הבחורציק טיפה ארוך אז ככה: בשרפה שפרצה לפני 25 שנה במפעלי סירניו, אביו נספה בדלקה, בקעצור אביו של רנסו קבור בקברו של פרנקו סירניו_אלדו הידוע כמנוול שילם המון שנים לאלמנתו בתמורה לשתיקתה- הרי פרנקו בחיים!) רנסו הוא בעצם המתחזה של פביו סירני,אלדו ביקש ממנו לעשות זאת.כי אלדו רוצה להפטר מיאגו,על מנת לזכות בירושה הגדולה. 5.איפה התינוק של מורנה והאם תומס מתתומס מת,הוא מת משרפה ששרף אותו רנסו מצורו(פביו סירניו).התינוק של מורנה היה תקופה אצל השותפה של רנסו. השותפה גיגיה מסרה אותו לכנסיה(אחרי שטיפלה בו כראוי) 6.האם פרנקו הוא גמיטה: כמוון, הם אותו אחד, האמת שאני אישית הבנתי את זה לפני הרבה הרבה פרקים.מסתבר שמפיקי הסדרה התעלמו מהפואנטה! כן אלו אותו אחד 7.איך מורנה מאוהבת ביאגו,בן דוד שלה |סדגש : יש משפט האומר: "אהבה ממבט ראשון" וזה באמת מה שקרה. נו תגידו איך עניתי? פספסתי משהו??? אולי תגידו לי מה יהיה בסוף? מתי זה צריך להגמר?

למעלה