למי אצביע?

הוא רוצה לעשות שלום עם גופות...

הרעיון שלו הוא למחוק את הפלשתינאים בצורה מאוד הרפתקנית שתבודד אותנו לגמרי מהעולם... אותי זה מפחיד!

נו אולי מספיק עם הקשקוש הזה על פאשיסט?!

הפאשיזם כמו שאני רואה אותו עבד יפה מאוד לצד השני. פיות נסתמו, דיעות שמאל נכפו והנה סוף סוף באה תבונה לאדם, וצועקים פאשיזם. ליברמן וישראל ביתנו לא מפליצים פתרונות קסם, אבל כדאי להכנס קצת למצע שלהם ולהבין שהם קצת יותר מעשיים מהרבה אחרים שמבלבלים במוח.

קשקוש?!?

- הוא דיבר מפורשות על ביטול הדמוקרטיה בדמות הצעה שהעלה לכינון משטר נשיאותי... - הוא מתייחס לצורה מיליטנטית ואנטי-דמוקרטי כלפי בני-מיעוטים אשר הוא רוצה לעקור מביתם... - הוא בכוונה שם מריונטות במפלגה שיוכל לשלוט ביד רמה (הרשימה נקבעה בועדה מסדרת שהוא מינה)... עובדה שהוא זרק את ישראל חסון ופחות או יותר הכריח את אסתרינה טרטמן לפרוש מהרשימה. - הוא מסרב להגדיר את המונח נאמנות... האם זה אומר שכל מי שאינו חבר בישראל ביתנו יילך לכלא או ייתלה בככר העיר ?!? באמת, זו התנהגות שמתאימה לחמאס, לא למפלגה המועמדת לכנסת ישראל!

מכל מה שכתבתי עוד לא הבנת שאני מצביע מרצ?!?

והלינק שנתת זה לא מצע, אלא אוסף של סרטוני הסתה... אני רוצה לדעת מה הוא חושב באמת על כל הנושאים ולא רק באותם נושאים שאותם מקדמת או לפחות רוצה לקדם) מפלגת הנישה שלו. אני רוצה מצע מפורט של 33 עמודים כמו שכתבה מרצ ( http://www.newmeretz.org.il/aspx/values.pdf ) ולא אוסף של גיבובי הסתות!

חתיך תא1

New member
להאוהד באדם - בחייך, קצת בינה

ככל הזכור לי בארה"ב ובצרפת יש משטר נשיאותי - האם הן מדינות לא דמוקרטיות? ליברמן לא רוצה לעקור אף אחד מביתו, להיפך - תכנית חילופי השטחים תאפשר לערביי ישראל להישאר בבתיהם ולממש את הזהות הלאומית שלהם במסגרת הרשות הפלסטינית. רשימת ישראל ביתנו איננה רשימה של מריונטות. להזכירך במרץ גם קבעו את הרשימה בועדה מסדרת, אני לא רואה אותך מתרגש מזה באותה מידה. אני חושב שכולנו יודעים מהי נאמנות. וטוב שליברמן משאיר את זה לדיון ציבורי כדי לייצר קונצנזוס כמה שיותר. ולא, ישראל ביתנו לא תתלה בכיכר העיר את מי שלא חבר במפלגה. ישראל ביתנו היא מפלגה דמוקרטית שרוצה בישראל דמוקרטית ויהודית.

אוהד באדום מי אתה שתקרא לאנשים מריונטות

אנשים ששמים אותך בכיס הקטן בנסיון שלהם, בהשכלה, בחכמה, יושב פה ומלהג בפורומים על כך שאנשים אחרים שפועלים ביתר שאת למען המדינה הם מריונטות אגב אם יש מפלגה שפועלת בשיטת המריונטות היא המפלגה הקומוניסטית שאתה מתכוון להצביע לה. להתראות בבחירות.

אתה לא יכול להתעלם מהיד הרמה שמפגין ליברמן

כל השוואה לי היא אינה במקום כי אני לא מתמודד ברשימת מרצ (הסוציאל-דמוקרטית, לא קומוניסטית), גם לא במקום נמוך ולא-ריאלי. ליברמן לא סופר את האנשים שאצלו ברשימה, ממנה אותם בעצמו ואומר להם מה לעשות - זה נקרא מריונטות!

למעלה