למי אפשר לפנות?

Snake Bandage

New member
למי אפשר לפנות?

היי. *מנפנפת לשלום* אני שי, קוראת סמוייה, טיפטיפה אובססיבית לעינייני דיבוב. אני פונה אליכם כי אני משערת שאתם תוכלו לעזור לי בעניין המסויים הזה. בתחילת אוקטובר יתחילו לשדר בארה"ב את הסדרה Digimon Data Squad, שהיא ה"עונה" החמישית של דיג'ימון שאנשים רבים חיכו לה כל כך הרבה זמן. הייתי רוצה ליצור קשר עם אולפני נ.ל.ס., כי הם דיבבו את ארבע ה"עונות" הקודמות של דיג'ימון וזה רק טבעי שהם ידבבו את זה. אני רוצה לשאול אם הם ידעו על הסדרה, ואם הם ישקלו/שוקלים לדבב אותה. ואם כן, אני גם אתחנן בפניהם שישנו את השמות של הדמויות חזרה למקור היפני, כי כשלאחת הדמויות הראשיות קוראים משהו שמקביל ל"ברברי בכייני", עדיף כבר את השמות המקוריים. אני יודעת לפחות על מאיה בר שלום שהיא מוכנה לעשות דבר כזה. היא עשתה את זה לא פעם ולא פעמיים! והיא עשתה עבודה כל כך טובה עם העונות הקודמות, אני לא יכולה לחשוב על דיג'ימון בלי מאיה. אני מוכנה לצפות בכל הסדרה ולהכין רשימות של שמות של דמויות כדי שהכל יתוקן! באמת שאני מוכנה לעשות את זה. מובן שאם זה יותר מדי אני אסתום. אבל קודם צריכים לברר אם הם בכלל שוקלים לדבב את הסדרה. אז. אממ. יש לכם עצה איך ליצור איתם קשר? אני יודעת שזה נשמע קצת דבילי אבל זה חשוב לי. איקוטו המסכן, אני לא רוצה שיקראו לו "בכייני"...

Piplup

New member
ראיתי אותך בבלבאגארדן XD אני שם באותו כינוי

אבל לא כותב שם הרבה... ועדיף שלא אגיד את דעתי על התוכנית הזו... העובדה שאני מעריץ פוקימון בטח עוזרת להבין למה XD (נו מצטער אבל אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שזה לא חיקוי... ואין טעם לנסות כי כבר ניסו... ואני גם רגיל כבר לשנוא את זה XD) בכל מקרה לפי מה שהבנתי ממאיה היא כבר לא מביימת שום דבר יותר... ולצערנו כנראה מאיה היא היחידה שאכפת לה ממה שהיא מביימת ולא עושה את זה רק בשביל כסף... אבל כמו שכתבתי בהודעה על קרורו אני באמת מקווה שאולי נצליח לגרום לאולפנים להתחיל לרצות לקבל עזרה ממעריצים ולפעול בעצמם כדי להגיע אליהם... אבל כן זה בטח אף פעם לא יקרה אבל היא כן מתרגמת אז אולי היא בכל זאת תוכל לעזור לך ויש לך במקרה את עונה 10 של פוקימון באנגלית? (מה שיצא בינתיים) או שאולי תהיי מוכנה להוריד כדי שנעשה רשימות? אני כל כך לא רוצה באנירי זכר מאוהב בפיקאצ'ו זכר... מספיק כבר שאייפום תהיה זכר X_X (ונראה לכם שיסכימו באמת לשנות בחזרה את אייפום לנקבה בעונה 10? כי זה די ברור שבעונה 9 הם יתייחסו אליה כזכר כי האמריקאים פשוט היו חייבים לשנות את השורה שמיי אומרת שהיא נקבה -_- ) השניים האחרים שעשו איתי את הרשימות לקרוניקלס כנראה לא מספיק רוצים לעזור ואחד מהם לא מוריד בכלל והשני מוריד אבל מוחק כל פרק אחרי שהוא רואה... ואם אני אנסה להוריד זה יקח לי שנים אז אם לא נמצא מישהו עם הפרקים גם לעונה 10 לא יהיו רשימות (בתקווה שיפה בכלל תתייחס אליהן אם נעשה... צריך שמאיה תשתלט על נלס ותהיה הבמאית של כל אנימה שמגיעה לשם XD) סליחה שאני מבקש אבל חשבתי שאולי תרצי לעזור בזה כי ראיתי ששמחת שהם שקיבלו עזרה לקרוניקלס באמת לדעתי חייבים לעשות רשימות כאלה לכל אנימה שמגיעה לדיבוב בארץ... אפילו לאנימות שמביאים מהגרסה היפנית זה יכול לעזור (עם שמות דמויות ומושגים) אם הם רק היו רוצים בקלות היה אפשר למצוא אנשים שיעשו רשימות בשמחה לכל אנימה שיביאו... אבל כנראה שלעשות עבודה לא כל כך טובה ולקבל כסף מתאים להם יותר אני מקווה שאולי ההודעות האלו יעזרו לאנשים הקשורים לנושא שקוראים פה להבין שעזרת מעריצים היא דבר הכרחי באנימה ולדאוג שבאמת יעשו את זה

Snake Bandage

New member
ידעתי שזה אתה!

אנגלית טובה יש לך. (= וזה לא חיקוי!!! כאילו שמפלצות לוחמות זו המצאה של פוקימון. באמת, הסיפורים של שתי הסדרות ממילא שונים לחלוטין. )< בטוח שהיא לא תביים יותר? אבל היא עדיין מתרגמת? אני משערת שתרגום יותר רלוונטי פה. בכל מקרה, אני לא חושבת שמאיה היא היחידה שאכפת לה ממה שהיא מביימת, אבל באמת התרשמתי מזה שהיא ביקשה את עזרתם של אנשים בכל מיני דברים... עוד ב-2002 היא שאלה על איך מבטאים שם של דמות מסויימת בדיג'ימון, ואני בדקתי את הפרק הרלוונטי ומסרתי את רשמיי... זה כל כך נחמד שהתרומה שלי עזרה במשהו. טוב שיש אנשים שמקשיבים למעריצים! כלומר, עד שזה נהיה מגוחך. אני תמיד אודה לג'יי.קיי. רולינג, למשל, שכתבה את מה שהיא רצתה ולא נכנעה למעריצים הפסיכים שלה שרצו דברים כאלו ואחרים. אני חושבת שאני יכולה לעזור עם רשימות גם בלי להוריד, אני תמיד עוקבת אחרי התלונות של האמריקאים ולוקחת את זה לתשומת ליבי. XD לופמון זכר באמת יהיה מטריד. זה מזכיר לי מקרה שקרה בסדרה Beast Wars Transformers, שהיא מעין המשך לסדרה המקורית של הרובוטריקים. ברגע שהעלילה התחילה להיות יותר קשורה לסדרה המקורית, הכותבים שכרו את שירותיו של בעל אתר פופולרי לרובוטריקים כיועץ חיצוני, והוא עזר להם לשמור על האמינות של הסצינות שעירבו דמויות מהסדרה המקורית. זה כמו הרשימות שאתם עשיתם לכרוניקלס, רק שאצלו גם כתבו את השם שלו בכתוביות סיום. XD

Piplup

New member
איך ידעת שזה אני? אותך קל לזהות XD

אבל אני בכלל בקושי כתבתי שם משהו XD ותודה! שלך יותר טובה ממה שזכור לי XD ולדעתי חייבים להוריד את הפרקים כי בקרוניקלס עשינו ככה- זה שהיו לו הפרקים היה רואה את הפרק ובכל רגע שאמרו שם/מושג כלשהו הוא כתב אותו ואז עשינו רשימה כזו לכל פרק בטבלה של פוקימונים/מתקפות/שונות ברור שידוע לנו איזה פוקי וחלק מתקפות יש בפרקים אבל זה יהיה רק חלק אם נעשה לפי זכרון... ועם מתקפות בכלל אפשר בקלות לטעות אם בודקים לפי היפנית או לפי תמונות (אם לא היו אומרים לי שזה Brick Break הייתי בטוח שהאלקיד של פול השתמש ב Thunderpunch) אז אני חושב שנעשה רק אם יהיה למישהו את הפרקים ונעשה כמו קודם צירפתי להודעה את הרשימות שעשינו לקרוניקלס אם תרצי לראות איך עשינו את זה

למעלה