למישטרת המחשבות:

tiger

New member
למישטרת המחשבות:

אולי תלכו לחפש אנשים במקום אחר? כאן מותר לנו להגיד מה שבא לנו,איך שבא לנו ומתי שבא לנו. האינטרנט אם אני צריך שוב להזכיר זו מדייה פתוחה לכל וכל אחד יכול להיכנס ולומר מה שבא לו.אני לא מנהל כאן מוסד חינוכי ומיצידי כולם יכולים ללכת מחר להזריק (רק לא האנשים שיקרים לי באמת).אז תעשו לי טובה,כשאני אומר שמיתגלגלות לי העיניים מהמילקי אני מיתכוון בדיוק לזה מהבחינה הפשוטה שלא הייתי מיתביש לספר איך צפתי במשך שעות בחלום שלא רציתי שיגמר כשלקחתי הרואין.אז לכל הסתומים והסתומות שיש להם קשיים בהבנת הניקרא או שקיבלו תמיד נחשל בחברה...תעשו לנו טובה:כאן זה פורום של אנשים מאוד מיוחדים ומופלאים.קדימה תנו גז,אתם מקלקלים לי את השורה (עוד מישפט "סתום" שאני בטוח יעורר מחלוקות רבות )זה מספיק ברור? יאללה אני חייב ללכת להזריק עכשיו (קצת שפיות). זה ברור לכם שביגלל אנשים כאלה אנשים כמוני מישתמשים מלכהתחילה? כדי לא ליראות אותם,כדי להמשיך את החיים שלנו כאילו שהם לא קיימים. תודה לאל אני מצליח לעשות את זה ממש טוב,כשאני הולך לישון בלילה ליד חברתי האהובה ושני החתולים כל אלה היו כלא היו,זימזום באוזן שנדם. יאללה יאללה שמעתי שיש צעקות באבו כביר ,חסר להם כניראה קצת מילקי (אולי לא הכל רק הלבן שלמעלה) t

למעלה