למישו יש...?

אוריונת

New member
למישו יש...?

למישו יש תמונות יפות וברורות של סטיוארט ממאד טיוי??? מי שעוזר לי אני עוזרת לו- ויש לי בהרבה דברים מה לעזור...

חחחח הוא גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

Nooooooooooooo Let me do itttttt
אבל אין אין אין אין אין אין אין על אנטוניה
Ehh... OK... It is possible...

אוריונת

New member
חחח

מישו סוף סוף גם מבין בהומור.. אזזז... מי זת אנטוניה בכלל?! זה ממאד טי וי?? זאתי שניקול משחקת? ו.. יש לך תמונות???

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo118.gif ../images/Emo139.gif

אוי, אני מת עליה! היה מערכון שהיא הייתה צריכה להטיל מטבע במפגש פוטבול, וכל פעם משהו אחר העסיק אותה.. והיה גם פעם עם הקו נגד התאבדויות. בסוף היא הלכה לעזור למישהו להתאבד

Obi Dan Kenobi

New member
*משחק בייסבול ../images/Emo122.gif ../images/Emo118.gif ../images/Emo139.gif

המפגש רודף אותי

אוריונת

New member
אם את אוהבת אקדמיה לצחוק...

אנשים אתם לא מבינים שהאקדמיה לצחוןק כבר עבר ושכולם שם עושים מערכונים סתומים?!? אולי פעם ב יש מערכונים טובים...!!! ו.. עוד מתווכחים על המערווכנים הכי טובים שלהםםם!!! ו.. קוקי.. את לא ראית כנראה מאד טי וי או את המערכונים של ניקול ושל סטיוארט.. כשתראי את תתתמכרי! ו.. ראיתי את המערכון של זה וא היה מזה מצחיק!! וגם ראיתי את הלוורד אקספקטישן שלה והוא היה ממממממממממממממממממממממממממממש קורעעע!! אבל... לסטיוארט יש מערכונים יותר מצחיקים..!

dk6

New member
תסבירי לי מי אמר שאני אוהבת את

האקדמיה לפי דעתי (ועכשיו אני אחטוף מכות) זה לא סטנדאפ ובמיוחד אל איכותי. אבל מאד טיוי זו תוכנית מטומטמת וראיתי אותה מספיק פעמים. כי זה מה שביפ משדרים. תכף את תגידי לי שהקומדי סטור זה פסגת ההומור הישראלי.

אוריונת

New member
אאא.. דווקא לא..

אז.. מה את רואה בביפ אם את לא רואה את מאד טי וי.. או האקדמיה לצחוק..?! החמישישה הקמארית??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! אז מה מצחיק אותך??? ו... נכון.. יש למאד טי וי קטעים מפגרים.. אבל רוב הדברים שלהם מצחיקים

dk6

New member
מספיק דברים

אני לא רואה את מה שהם חורשים עליו כי וואלה חלאס אבל חברים דרו קארי החמישיה אני כן רואה אבל רק שממש משעמם לי. סיינפלד הרצועה שהיה אז ראיתי ערוץ הצחוק מציג. ואיזה עוד תוכניות יש להם. מאד טיוי זה מטופש והאקדמיה זה חרוש...

אוריונת

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח

תהני לראות תוכניות משעממות! (לפחות אני רואה תוכניות מפגרות אבל אני לא לא חושבת שהן משעממות)

למעלה