למישו יש נוסחה.. .. לשכוח אהובים שנמצאים רחוק רחוק מהעין , אבל קצת קשה להרחיק אותם מהלב..?
A Angel Of Silence New member 20/12/02 #1 למישו יש נוסחה.. .. לשכוח אהובים שנמצאים רחוק רחוק מהעין , אבל קצת קשה להרחיק אותם מהלב..?
מ מלאך מגן עדן New member 20/12/02 #2 כן באמת! יש לימשהו? אני גם מאוד זקוקה לנוסחה שתרחיק לי מישהו מהלב
G GirlFriend New member 20/12/02 #3 לא ממש ../images/Emo4.gif או לנתק קשר, או לשמור עליו... אני לא מאמינה שיש דבר אחר לעשות...
A Angel Of Silence New member 21/12/02 #4 הבעיה שלי היא אחרת.. אצלי, בשמירת קשר מדובר על להמשיך לדבר איתו באיי סי קיו, במכתבים, בwebcam, פעם בחודשיים בטלפון.. וזהו אין לי איך לראות אותו, אני לא יודעת אם אני אי פעם אראה אותו שוב.. ואני לא יודעת איך לשכוח אותו ,שזה הדבר הכי "נכון" לעשות.
הבעיה שלי היא אחרת.. אצלי, בשמירת קשר מדובר על להמשיך לדבר איתו באיי סי קיו, במכתבים, בwebcam, פעם בחודשיים בטלפון.. וזהו אין לי איך לראות אותו, אני לא יודעת אם אני אי פעם אראה אותו שוב.. ואני לא יודעת איך לשכוח אותו ,שזה הדבר הכי "נכון" לעשות.
G GirlFriend New member 22/12/02 #6 לא אמרתי שזה הדבר הנכון, ../images/Emo13.gif פוצי צודק... מי יודע אולי הזמן יעשה את שלו...