למישו יש טישו? טישו זה האישו? א י ל ב ר י א ו ת
ה המתחילן מהמלין New member 18/4/02 #5 את מצוננת ? בוכה ? או סתם רטובה ? טישו לכל אישו. (התאמה אישית)
א א י ל ה New member 18/4/02 #7 או טוב שבאת לנגב לך על השרוול? או על המכנס? יותר גבוה? ככה טוב? א י ל ה אישיות מתאימה
ה המתחילן מהמלין New member 18/4/02 #10 ידעתי שתשמחי להתלבש בשביל זה ? איפה זרקת לי את החולצה ? לא מוצא את המכנסיים. את ממש מנגיבה .
א א י ל ה New member 18/4/02 #12 מה להתלבש? לא היית לבוש קודם? טוב זה כי אני לא רואה טוב. אפשר להכיר אותך בברייל? א י ל ה תיקים וסומא באפילה
מה להתלבש? לא היית לבוש קודם? טוב זה כי אני לא רואה טוב. אפשר להכיר אותך בברייל? א י ל ה תיקים וסומא באפילה
ה המתחילן מהמלין New member 18/4/02 #15 את גם לא זוכרת טוב ? ומה עם השמיעה ? צריך לבדוק לך כל חוש ? תעלי על הרמפה לבדיקה.
א א י ל ה New member 18/4/02 #16 אם אני י-עלה על הרמפה, אז תרים אותי לבדוק לי מתחת? אתה עוד זוכר על אילו כפתורים ללחוץ? א י ל ה בתנוחת המוסכניק
אם אני י-עלה על הרמפה, אז תרים אותי לבדוק לי מתחת? אתה עוד זוכר על אילו כפתורים ללחוץ? א י ל ה בתנוחת המוסכניק
ה המתחילן מהמלין New member 18/4/02 #18 ואם אני אשכח משהו, לא תזקירי לי? אם אשכחך תנוחתי, תידבק לשוני לחיקך.