למישו בא עוגיה?
A AeroTom New member 20/7/07 #2 ../images/Emo12.gif קנית סוף סוף?? מתי זה קרה? נראה מגניב תתחדשי. אחרי שנים של ציפיה אני מגיע שבוע הבא ל-Aero-Cookies & Milkcow Blues... משעשע ביותר. מקווה שלא הוריד לך יותר מדי בחשבון בנק.
../images/Emo12.gif קנית סוף סוף?? מתי זה קרה? נראה מגניב תתחדשי. אחרי שנים של ציפיה אני מגיע שבוע הבא ל-Aero-Cookies & Milkcow Blues... משעשע ביותר. מקווה שלא הוריד לך יותר מדי בחשבון בנק.
A AeroTom New member 20/7/07 #3 טוב, אני סנילי ברמות ../images/Emo10.gif שכחתי מזה לגמרי...כי לא היה עם זה כלום מאז הקניה. בכל מקרה, טוב לראות שיש עוגיות סוף סוף. יאמי!
טוב, אני סנילי ברמות ../images/Emo10.gif שכחתי מזה לגמרי...כי לא היה עם זה כלום מאז הקניה. בכל מקרה, טוב לראות שיש עוגיות סוף סוף. יאמי!
A AeroTom New member 20/7/07 #11 או, אני בטוח שבעתיד יהיו... כשגיא יגיע לביקור שלו או משהו זה יהיה ספיישל Draw The Line Era Cookies...
או, אני בטוח שבעתיד יהיו... כשגיא יגיע לביקור שלו או משהו זה יהיה ספיישל Draw The Line Era Cookies...
Z Zאפ New member 21/7/07 #12 מקוה להכין למפגש הבא או משו ../images/Emo13.gif כרגע יש להשיג רק אצלי בבית בlimited edition חחח
ב בָלבָל New member 21/7/07 #13 אופס חח היוזר של מישהו פה בבית של ההורים של רוני חח כמובן שזו הייתי אני