למישהי קרה?

והיה אם

New member
למישהי קרה?

שהיא ממש לא תיכננה סטוץ לאותו ערב אבל ידה-ידה-שוט וויסקי-ידה-ידה-עוד אחד-ידה ידה-בירה-ידה ידה- שוט וזה קרה? עכשיו כאן לא הבעיה. כשאני אומרת שלא תיכננתי את הסטוץ אני מתכוונת מבחינה שעירותית במקומות אסטרטגים למינהם
אני ממש מקווה שהוא היה אפוף אלכוהול כמוני ולא שם לב לכל הג'ונגלים בגופי... גברים- עד כמה גדולה הפאדיחה? ונשים- כדאי לשקול הסרת שיער בלייזר לא? אז עם מישהי עשתה תמליצו לי על איפה כדאי שפעם הבאה כשעשה סטוצים אוכל לדאוג רק לאמצעי מניעה ותו לו...

אם זה היה "סטוץ", וזה *היה*, מה זה משנה?

כלומר, נראה שכל מה שמפריע לך בדיעבד לא הפריע לו לזרום איתך בזמן אמת, ומאחר שלא תראי אותו יותר, אני מעריכה, מה אכפת לך למה הוא שם לב ולמה לא? זה נראה לי קצת מצחיק להתפדח מזה בדיעבד... לגבי הסרת שיער - יש פורום בתפוז שמוקדש לנושא, את יכולה ללכת לקרוא שם קצת (וגם לעשות חיפושים בגוגל). בעיקרון זה עובד הכי טוב על עור בהיר ושיער כהה, וכמובן לעשות במקום אמין עם סטנדרטים גבוהים. בסופו של דבר החסם העיקרי הוא המחיר, זה יקר להפליא (ואפשר היה לומר לא נורא אם זה באמת היה "לכל החיים", רק שגם זה לא ממש מדויק).

מסכימה ולא מסכימה

מיס דייזי הופקינס היקרה (אהבתי את השם:), זה נכון שאין מה להתפדח על דברים בדיעבד! מי כמונו יודעות שגברים חרמנים (ובמיוחד שיכורים) לא שמים לב לפרטים הקטנים בעת האקט עצמו כי הם לא מסוגלים לחשוב יותר מידי... אני לא מסכימה שהסרת שיער זה יקר מידי ולא אפקטיבי, אני גם ממליצה לבחורה המפודחת לעשות סקר שוק ולקרוא על זה בפורום הסרת שיער. אני יכולה להגיד מניסיוני שזה לא היה כל כך יקר (בתשלומים זה אפשרי בהחלט) ואני רואה תוצאות מעולות. נסי לברר עם הקופת חולים שלך אם הם עושים הסרות שיער, אני עשיתי בכללית אסתטיקה וזה חלק מהביטוח שלי בכללית מושלם בכלל, אז זה היה מאד משתלם. בכל מקרה,זה כיף להיות חלקה בלי לקשר לגברים :)

תשלומים לא הופכים את המחיר לזול יותר

אלא רק מקלים עלייך את התשלום. "יקר" זה ללא ספק עניין יחסי; בהתחשב במשכורת שלי, עבורי זה יקר, ואין לי ביטוח משלים בקופ"ח שלי (יש לי ביטוח בינוני, מעבר לבסיסי, אבל לא הצטרפתי לביטוח המקיף ביותר כי גם הוא, לדעתי, יקר מדי...). לא טענתי שהסרת שיער בלייזר אינה אפקטיבית, אלא רק שהיא לא מתאימה לכל אחד/ת והיא לא באמת "לכל החיים" (ואפילו המכונים הרציניים מודים בזה). יש הרבה מקרים מוצלחים של אנשים מרוצים, ומצד שני שמעתי גם על כאלה שאינם מרוצים, כך שהשיטה אינה מושלמת ובכ"ז לא מדובר ב-100% הצלחה.

למעלה