למישהו?

Slim Lusky

New member
למישהו?

למישהו יש את אינפיטי (או איך שלא קוראים לדיסק הזה) קיצר הדיסק הראשון של אמינם למישהו? אני חייב אותו ואז יש לי את כל האלבומים שלו ועוד משהו אתם יודעים שהוציאו רק 500 עותקים של הדיסק הזה? מישהו??????

Envenom

New member
גם אם היה לנו..

אני לא חושב שמישהו מאיתנו היה מוכר
כמו שאמרת, יצאו רק 500 עותקים של הדיסק הזה. מהסיבה הזאת, אפילו שהדיסק עצמו לא משהו, הוא שווה המון

bLAck hALo

New member
....

לי יש אותו =] הוא הגיע אלי רק במקרה ובמזל..טוב מגיל 4 כשמקבלים דיסקים בשפע מתלהבים מכולם ושומרים גם אם לא אוהבים או לא יודעים מי אותו אומן בכלל. (נו, מה? אין על דיסקים מקורים!!! ובגיל 4 עד כמה כבר מבינים?!
) וכן הוציאו רק 500 אם תפתח קשרים לאמינם או משהו קרוב אליו תקבל אחד... רציני, משהי שאני מכירה פגשה בארה"ב את מנהל האתר (שמכיר אישית גם את פרוף) "D12 WORLD" ודרכו קיבלה את האלבום..חח שווה והוא היה באחד הקליפים שלהם Fight Music הייתה לי תמונה שלו..אבל אני לא מוצאת

אז

את יכולה לשלוח לי אותו במסנג'ר או משהו? אני פשוט חייב אותו! [email protected] זה המסנג'ר שלי דברי איתי יש לי גם אייסי 285234920 יכול להיות שיותר נוח לך דרכו תודה

galileho

New member
לי יש !!!!! חעחחעחעעחע

אבל אני לא מוכרת בחייייייייייייייייייייייםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!! לא משנה מה תתנו לי !! חעחחעחעחע

למעלה