למישהו מתחשק..........

שקדי

New member
למישהו מתחשק..........

לטיל עם מוריס בגליל??? האמת........כשמעינים בספר רואים את המראות.....מריחים את הפרחים.....והמאכלים ממש מתחשק לעלות על האוטו ולצאת לדרך ושבת נעימה לכל יקירי הפורום..........

מי זה מוריס?

התמונה נהדרת. המוריס הזה מדריך טיולים או מה? ושבת שלום גם ממני לך ולכל יקירי ומוקירי הפורום, בארף ובתפוצות הגולה! ואם גם נגעתי בחו"ל אז בדיחונת על טיבוקטו... .בחידון טלביזיוני הגיעו לשלב הגמר 2 מתחרים. כומר ורועה צאן. לאחר שהם ענו על כל השאלות, התוצאה תיקו. ןאז מנחה התוכנית נתן להם משימה: לכתוב שיר בחמש דקות כאשר בשיר צריכה להופיע מילה "Timbuktu" כעבור חמש דקות חוזר הכומר עם שיר: "I was a father all my life, I had no children, had no wife, I read the bible through and through on my way to Timbuktu....." כולם התלהבו מהשיר, הכומר כבר בטוח בניצחונו, ואז מגיע תורו של רועה הצאן : "When Tim and I to Brisbane went We met three ladies cheap to rent, they were three and we were two. so I booked one and Tim booked two....." צריך תרגום?

שקדי

New member
לא מכירה את מוריס???../images/Emo12.gif

מתפלא עלייך חונה.......... הספר הוא שילוב של מסלולי טיול גליליים עם תמונות יפהפיות ואגדות מקומיות עם מתכונים (ובעברית רצפט)ייחודיים למקום ואפילו מפות העוזרות בניווט.........הקיצעאר כל כך כייפי שהטיול כבר מיותר.................

שקדי

New member
זה בוחן עם ספר פתוח?????????

ישנה מפה יפה של בקעת בית נטופה והסביבה עם מסלול לטיול ג´יפים ובטח משהו שלא עליתי עליו אוצר שתום העין????????????????

magy

New member
לא מכירה את הספר, לא את המחבר

סתם שאלתי......כדי לשאול.......
PPPPPPPP

ez 1

New member
לטייל עם צמח - הזדמנות [אוקזיון] !

אני אוהב ספרי טיולים ישראליים. אז התרשמתי מההמלצה של שקדי ונכנסתי לבוק-נט להזמין את הספר. המחיר שלו 108 ש´ח ובבוק-נט הם מוכרים אותו ב- 85 ש´ח (הם בד´כ נותנים 25%-35% הנחה על המחיר הקטלוגי). אז איפה האוקזיון? הסכיתו ושמעו. כשמקליקים שם על ´הזמן´ מקבלים 2 אפשרויות (שככל שבדקתי הן זהות) - האחת, כאמור ב- 85 ש´ח והשניה, לא תאמינו, ב- 39 ש´ח ! למיטב הבנתי זו טעות שם אבל זו הבעיה שלהם. כמובן שהזמנתי מייד ב- 39 ש´ח (+ 9 ש´ למשלוח) ועכשיו רצתי לספר לחברה. נצלו את ההזדמנות לפני שתסתם הפרצה.

טרה10

New member
פצצה נוסטלגית בעמ´ 32.ואם הפיגועים

ימשיכו עוד יתברר שבפי גלילות..לא היה ולא נברא..וגם בקזינו בראשון.. העולם התחתון..[של זו מהתמונה.!]

magy

New member
טרה?????????????????????????

??????????????????????????????? זה רגיל אצלך, או רק היום התפרץ???

הצחקת אותי

כל כך כייפי שהטיול מיותר... פעם קראתי שאפשר לעשות טיול וירטואלי כולל ריחות וריגושים כאילו הדבר האמיתי. תאר לך לא לצאת מהכורסה ולבקר בכל פינה בעולם, שלא לדבר לעשות בנג´י מהכורסה ולהרגיש ממש את החוייה... ואני הייתי מתה להרגיש את ההרגשה של הצנחן בזמן הצניחה... ריחוף מהנה שמים מעל אמא אדמה מתחת .. ואתה באמצע אם אלוהים שלך....

magy

New member
אפשר לעשות גם מין וירטואלי

עם מצלמה.....שמעתי........סיפרו לי. ואפשר בקרוב עם חליפה......שחשים בה......עם סנסורים...... במרחק של אלפי מילין........ מסדרים לנו שנוכל להמשיך לשבת על הכורסא ....ומשם לנהל חיים..... יש טיולים וירטואליים עם מסלולים ונוף........ צריך לסדר גם ריח.... ויש המספרים בדיחות......אבל במקום לספר....... אומרים......כעת בדיחה מספר 12........ וכולם צוחקים.......... מה את אומרת חונה???????? היית מחליפה את החיים האמיתיים במחשב מתוחכם?????????

ez 1

New member
היי מג. מין וירטואלי זה בעברית

לאונן, לא? ושלום לכל ידידי (וידידותי אוף קורס) ה´וותיקים´ וגם לחדשים. העולם מתהפך וכאן ממשיכה הנוסטלגיה בשלה. צריך אופי חזק לכך. וזה נאמר בהערכה [רבה] ולא כגנאי והנה גם תמונה לשובב את רוחכם. תסתכלו טוב. זה דון קישוט בתוך דון קישוט. ez

magy

New member
איזי דירי......../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

עשית לי את השבת............ איזה יופי שהבאת את עצמך............שוב........ כעת , אביט בתמונה........... ואנחנו מנסים בכל כוחנו להתגבר על האירועים המעוותים את חיינו ובורחים מדי פעם לנוסטלגיה.... האמן לנו, קשה .....אבל......זה לעלות לעננים כדי לשכוח את המלחמות על האדמה הארורה........ וולקםםםםםםם דרלינג.........

magy

New member
אהבתי, אחת בתוך השניה

רואים טוב בתמונה הקטנה....... כמו שאני תמיד אומרת.........בלי זכוכית מגדלת..... לראות מרחוק ובקטן........כמו במוזיאון......לא להתקרב יותר מדי... יש עוד מהחומר הזה?????????? לפני שאני מזיזה את התחת מכאן......ויוצאת............

למעלה