למישהו יש

Berliner star

New member
למישהו יש

אולי את הקליפ רוק דיג'י כמו שהוא מופיע ב-Nobody someday? כשרובי מקליט את השיר ועושה כל מיני שטויות.. לא את הקליפ הרגיל.. או אולי מישהו יודע מאיפה אני יכולה להשיג אותו?

a Warming Sign

New member
אני גם מחפשת אותו

ולא מצאתי בשום מקום..ראיתי אותו רק פעם אחת כי הדיוידי של נובאדי סומדיי שלי שרוט ונתקע בשלב מסויים בבונוסים! זה הורג אותי
,נראה לי יום אחד אני פשוט את אתעצבן ואקנה אחד חדש רק בגלל הקטעים שהפסדתי..
מצאתי משהו אחר, קליפ די ארוך שהכינו עם כל מיני קטעים מראיונות ושירים ברקע..יצא יפה,אבל לא באיכות משהו.. יש אפילו את אחד הקטעים היפים שהוא מדבר על סבתא שלו בנובאדי סומדיי..ונראה לי שרואים במעורפל את השלט שלנו בהופעה,אבל את זה אני אדא בוודאות כשיגיע הDVD של רודבוקס עם הסרט we are not alone. http://www.youtube.com/watch?v=-5Ow21HEwUM

a Warming Sign

New member
../images/Emo207.gifאני צריכה עזרה דחוף ממי שיש

לה את האלבום רודבוקס על המחשב
אני רוצה להעלות את המצגת של בודפשט לאתר של רובי וכל מה שחסר לי זה שיר ברקע,וכנראה הקובץ שיש לי גדול מדי,אין לי מושג איך להקטין כי אין לי תוכנה מתאימה. אז אני רק צריכה שמישהי תעלה את Bongo bong ללינק בyousendit

Berliner star

New member
תסבירי לי איך עושים

את זה.. יש לי את רוב השירים של רודבוקס.. חוץ משניים..

a Warming Sign

New member
הממ עכשיו הבנתי את הבעיה

[ואם לא אז אני הולכת לצאת טיפשה:] הקובץ הוא מסוג mp3 והוא אמור להיות מסוג wav או משהו[כתוב בסיומת או במאפיינים של הקובץ] אממ תיכנסי לwww.yousendit.com, תקישי איזשהי כתובת אימייל,ויש שם מתחת מקום להעלות קובץ מהמחשב, אח"כ הוא טוען ובסוף נותן לך קישור לדף בו הוא נמצא

Berliner star

New member
אני

מוסיפה אותך לאייסי אם זה בסדר כי המחשב שלי עושה חלק מהאותיות כאן בצורת ריבוע אז יהייה לך יותר קל להדריך אותי שם..

SiVaN09

New member
ממ.. אני יכולה לעזור?!

יש לי ת'דיסק של רודבוקס רוצה אני יעלה לך לאינטרנט?

SiVaN09

New member
הנה:

www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=A521FEA91CDE75F1 מקווה שעזרתי..=]

למעלה