למישהו יש

MeiDanG

New member
למישהו יש

את כל המידע על ההופעה? אני רוצה לדעת איך אני נכנס? האם הכרטיס יחכה לי שם? לו"ז..

super girl 15

New member
אמממממ.....

לא.. את הכרטיס אתה צריך לקנות מעכשיו... ממשרדי קסטל וזה עולה עכשיו בערך 375 ש"ח בפארק יהיו כמה שערים... בכרטיס יהיה כתוב לך באיזה שער אתה נכנס... (אני לדוגמא נכנסת משער 1 :p) את השערים פותחים בערך בין 17:00 ו17:30... תיהיה שם לפני... מה עוד אתה רוצה לדעת...

pimpf

New member
מה פתאום

אתה לא חייב לקנות עכשיו כרטיס, יהיו גם קופות ביום ההופעה. אם רכשת מהקסטל כרטיס, אתה יכול ללכת לקחת אותו שם, או שהוא ימתין לך ביום ההופעה בקופות (זה מה שהם אמרו לי). מומלץ כמובן לקנות עכשיו, סתם כדי שביום האחרון לא תילחץ על הכרטיס שעדיין אין...

super girl 15

New member
אבל..

הסיכויים שעדיין יהיו כרטיסים ביום ההופעה ממש... לא נראה לי בטוח לחכות!

pimpf

New member
נכון, בגלל זה אמרתי שמומלץ לקנות

מראש. אבל זה עדיין לא אומר שלא יהיו קופות ביום של ההופעה...

pimpf

New member
לא ביום של ההופעה התכוונת?

אם קנית בקסטל- אז כן. את יכולה ללכת מתי שאת רוצה, עם הכרטיס אשראי (כהוכחה שאת רכשת אותם) ולקחת אותם מהקסטל... זה מה שאני עשיתי עם הכרטיס שקניתי לאמא שלי...

magshimot

New member
קנית לאמא שלך? ../images/Emo45.gif

הלוואי שההורים שלי היו רואים את עצמם שם בכזו קלות הם מזה כבדים אבל כבר מזמן הם לא קוראים להם "טיפש מאוד" וזה שיפור מבחינתי. אולי ב tour הבא... :)

מה את מדברת ?

אמא הייתה באה בכיף ... רק תשאלי את עצמך אם את באמת רוצה את זה ....

magshimot

New member
הבעיה היחידה שאני רואה

היא שהיא לא תהיה לי בייביסיטר אבל זה לא היה מה שמכריע כאן, נכון זה יהיה קצת פרובלמטי. היא לא תתן לי לצעוק ותצרח עלי שאני בוכה בשבילם... אבל אם היא תביא מהאוכל שלה בקופסאות, דייב ישאר לארוחת ערב בשישי על בטוח! לא יודעת. זו חוויה שהייתי רוצה שהיא תיקח בה חלק...

pimpf

New member
בטח, אמא שלי מאוד אוהבת אותם

וגם חברה שלי קנתה כרטיס לאמא שלה, וככל הנראה "נשדך" ביניהן והן תעמודנה ביחד. אמא שלי יודעת ש"דפש מוד בארץ" זה לא משהו שמפספסים, וזאת הזדמנות לחוות את מה שהבת שלה חוותה בחו"ל
אם הסיבה שההורים שלך לא מגיעים, היא בגלל הגיל, ושהם לא יודעים מי הולך להיות שם ולא רוצים להרגיש יוצאי דופן או משהו, תרגיעי אותם
תאמרי להם שיהיו שם מכל הגילאים, ואגב, אמא שלי בת 58

מנצלש"ת תגידו איזה פצצה השיר

Rush אהההההה ?!!! באיזה הופעה הוא היה ???? חייבת פשוט לדעת

magshimot

New member
מאיזה לא?

הם עשו אותו בים הופעות יש את האלבום הופעה שלהם songs of faith and devotion DM LIVE מה Devotional tour שם הוא מופיע הגרסת ההופעה המוצלחת והמפורסמת שלו.

MeiDanG

New member
טוב

את הכרטיס הזמנתי היום.. אבל אני רוצה לדעת מתי ההופעה עצמה מתחילה

MeiDanG

New member
שיט

אמרתם יש שערים..וגם חבר שלי הולך איתי..והוא קונה דרך מקום אחר...

magshimot

New member
maaaan

יש פלאפון ככה זה הולך: אתה: אחי לך, כנס מהשער שלך ואני לשער שלי, הראשון שעובר את השער עושה טלפון לשני.. הוא: אין בעיה, קבענו. יש דוכנים, יש נקודות שאפשר לקבוע בהן בפנים ותראו אותם ברגע שתיכנסו ואי אפשר לטעות לגביהם, אז תמצאו אחת ברורה ותדברו בנייד. אל תדאג! מקסימום הכי גרוע הוא יהיה בממתינה ויחזור אליך אחרי דקה!

magshimot

New member
אם אתה מתכוון

לזמן ההמתנה אני בטוחה שיהיה לך עם מי לקשקש עד שתיכנס, עם ישראל חי וחם!

Lady in red2

New member
תגיד לו לבקש שישריינו לו כרטיס

מאותו שער, ככה גם אמרתי לחברות שלי.

למעלה