פאן פיק- אתם לא תבינו כלום בגלל שזה
פאן פיק עם פרקים וזה בטח פרק 40 או משהוא אבל בכל זאת הנה לכם 2 פרקים: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ גוקו: קודם רצית עם קולד. וג'יטה: קולד הוא סתם אפס. קולד: אבל מקס קוטל אותך. וג'יטה: למה רק בגלל שגוהאן לא מצליח לנצח אותו. -מקס וגוהאן- מקס: אני יסביר הכל אני אנדרואיד כמעט כמו סל שניצחת בעבר המעבדה של דר' ג'רו אחרי שפיקולו פוצץ את אנדרואיד המעקב יצרו אנדרואיד מעקב חדש וחזק יותר. גוהאן: מה זאת אומרת חזק יותר. מקס: הוא לא נשבר מהר כל כך והוא אסף כוח שונה והכוח הוא מכל הלוחמים ומכם כמובן עד היום וזה אומר שאני בעל מלא כוח רק לא היה למעבדה מספיק זמן לעשות שאני יוכל לשאוב יצורים חיים אבל אני עדיין חזק מספיק. וג'יטה: ראש פח אני שונא אותך. גוקו: הוכחה שיש חזקים מאיתנו ואין לנו שום סיכוי כי הוא השיג גם את של וג'יטו וג'וג'טה וגם גוטאנקס וגואטאנקס. וג'יטה: ומה עם גואטאנקס ישתלב עם וג'יטו או ג'וג'טה? גוקו: רעיון לא רע אבל צריך להתאמן עדיין מלא והוא השיג בטח את הכוח של הסופר סאיין 4 באבי וג'יטה וגם את כוחו של באבי בוו וזה צריך להיות נורא חזק. מקס: לצערי הוא לא השיג כוח מבאבי בוו ובאבי וג'יטה או יותר נכון מבאבי בוו הוא לא השיג את כל הכוח כי כשעברתם לירח האנדרואיד נהרס וגם לא הצליח לקלוט את כוח הסופר סאיין 4 שלך אבל עדיין אני מספיק חזק ואני אנצח אותך יאאאאא. קרילין: מנוול! גוהאן: אני אנצח אותך בכל זאת יאאאאאאאא. מקס מופיע מול גוהאן וגוהאן מכניס לו אגרוף ואז טוען קאמאמאמה ומקס קופץ למעלה ולפני שגוהאן הספיק לשגר את המתקפה מקס טס אליו עם תנופת ביטה ואז נתן לו אגרוף קי מסובב ומרפקית וכשגוהאן טס למטה הוא ירה 5 רד קי ש10 גלים ניסו לתפוס את מקס שהשתגר מאחורי גוהאן ונתן לו אגרוף וה5 האחרים ניסו לטוס אל מקס אבל פגעו בגוהאן וגוהאן צרח: יאאאאאאא. גוהאן נהפך לחצי אולטימטיבי סאיין וחצי סופר בן אדם. מקס: מגיע לסוף כוחך אבל אני יגביר קצת את כוחי יאאא סופר סאיין 2. גוהאן: קקקקק אפילו לא היית סופר סאיין זה לגמרי טירוף עכשיו אתה תגבור עליי. מקס: כדי שתחשוב יפה אתה מהר לפניי שאתה מסכים להלחם מול מקס חה חה חה. גוהאן: טלפורט! מקס: חה אני מכיר כבר אותך אתה תשתגר מאחורי בום! קבל מרפקית. וגוהאן באמת השתגר מאחורי מקס וקיבל מרפקית אבל בגלל שמקס דיבר יותר מידי גוהאן עצר אותו והעיף את מקס לאדמה וירה 50 רד קיים ויצאו 150 גלים!!! ונוצר פיצוץ ענק. האם זה יהיה סופו של מקס מה קרה לגוהאן לאחר הקרב ומה יקרה בפרק הבא של Dragon ball c בשביל זה תמשיכו לקרוא. פרק חדשדש!!!!!!! סוף סוף. אחרי הפיצוץ כולם ראו שמקס נשרט חזק מאוד ואז ראו אותו יורק דם. וג'יטה: אולי לגוהאן יש עוד סיכוי לנצח. גוקו: יאללה גוהאן עשה זאת. גוהאן: יאאאאאאא טלפורט. כשגוהאן עשה טלפורט נוצר פיצוץ קליל וכולם נדהמו למה זה קרה וראו שגוהאן נהפך לסאיין ג'ין. גוטן: מה אתה חושב שאתה עושה גוהאן. גוהאן מצחקק ואומר: חה חה אני לא צריך נגד האפס הזה להיות סופר סאיין קא-מ..... מקס: ררררררררר יאאאאאאא. מקס טס אל גוהאן עם ביטה ואז נתן עם ידו השמאלית חבטה כדי שגוהאן יפול לאדמה וגוהאן עצר את המכה עם היד (כמו שמיראי טראנקס עצר את החרב של טאפיון כאשר קינג קולד ניסה להורג אותו) ועם ידו השניה מחץ את מקס וזרק אותו לאדמה וירה המון כדורי קי ואז גולד קי וכשמקס בקושי קם גוהאן טפס אותו והפיל אותו בביטה מסובבת. *פלאשבק* גוקו: קרילין נסה לקבל את הכוח הזה ותוכל להביס את וג'יטה. גוהאן חושב: אולי גם אני יצטרך ללמוד את זה אבל אני חייב לנצח את וג'יטה ייאאאאאאאאאא. *סוף פלאשבק* גוהאן: זהו זה אין לי דרך אחרת יאאאאא. גוהאן עושה תרגילי מהירות על מנת להצליח לעשות ספיריט בומב. מקס: איזה עלוב אין לך כבר דרכים אחרות כי גם אני יודע לעשות ספיריט בומב חה חה חה. גוהאן: אבל אני יותר חזר יאאאאה. לגוהאן יוצא ספיריט בומב אבל מקס לא מופתע. מקס: אני לא מופתע גם אני יכול טלספיריט בומב (חדש!) גוהאן: מ.. מ.. מה זה?!!!!!!!!!!!!! מקס: אני בלתי נראה ואני יכול לשגר את הספיריט בומב אבל הפעם עם כוח הרבה יותר חזק. גוהאן: תראה את עצמך פחדן!!!! מקס: אתה בקשת בווום! מקס מופיע מול גוהאן והטיס את הספיריט בומב על גוהאן וגוהאן מתחיל להתעייף.