למישהו יש...? קטעים מהסדרה לגעת באוכל??...
B BarB3 New member 13/5/04 #4 ראיתם אתמול? איזה מווווותק פרידי!! בפרק שבתשע עשרים וחחמש אז בתקציר של הפרקים הקודמים אז כזה היה ת'קטע שהוא אומר: "מה? אני מרגישה שאת מנסה להגיד לי משו!" וכזה צוחק- איזה מווווווווווווווותק!! וד"א- זו רק אני או שלפרקים בתשע עשרים וחמש ולפרקים שבעשר עשרים וחמש אין הרבה קשר?
ראיתם אתמול? איזה מווווותק פרידי!! בפרק שבתשע עשרים וחחמש אז בתקציר של הפרקים הקודמים אז כזה היה ת'קטע שהוא אומר: "מה? אני מרגישה שאת מנסה להגיד לי משו!" וכזה צוחק- איזה מווווווווווווווותק!! וד"א- זו רק אני או שלפרקים בתשע עשרים וחמש ולפרקים שבעשר עשרים וחמש אין הרבה קשר?
G ~*~gaL New member 14/5/04 #6 זאת רק אני, או שתמיד כשאתם נופלים על פרק של לגעת באוכל, זה תמיד הפרק עם קובי ונטלי כשהוא אומר לה שהוא אוהב אותה?
זאת רק אני, או שתמיד כשאתם נופלים על פרק של לגעת באוכל, זה תמיד הפרק עם קובי ונטלי כשהוא אומר לה שהוא אוהב אותה?
G greeneye New member 14/5/04 #7 ../images/Emo6.gif או הפרק עם נופר. שיט, זה 2 הפרקים האהובים עלי. "נו מה זה? אשכי הפתעה בלימווווון! עלית עלי.."
../images/Emo6.gif או הפרק עם נופר. שיט, זה 2 הפרקים האהובים עלי. "נו מה זה? אשכי הפתעה בלימווווון! עלית עלי.."