למישהו יש.... את הסיכומים על התקופה הראשונה והשניה? אני חייב דחוף! של הבגרות בהיסטוריה חלק א'! תודה
J jomo New member 13/6/03 #1 למישהו יש.... את הסיכומים על התקופה הראשונה והשניה? אני חייב דחוף! של הבגרות בהיסטוריה חלק א'! תודה
נ נסיכתהקרח New member 13/6/03 #2 סיכומים תקופה שניה (אני לא מעלה לך תקופה ראשונה בגלל שאני לא יודעת מה אתה לומד ושכבר העליתי את זה)
C chench New member 13/6/03 #12 לא אמרתי שזה שלי!!!!!!! דבר ראשון אני בת...... דבר שני אמרתי רק שיש לי סיכום על תקופה שלישית לא אמרתי שאני כתבתי את זה!!! אז מה את רוצה........ מתוקה, היה לך מגן בלשון לא מזמן, לא?! אז את צריכה לדעת הבעה והבנה... _____________________________________________________________________ All you need is love
לא אמרתי שזה שלי!!!!!!! דבר ראשון אני בת...... דבר שני אמרתי רק שיש לי סיכום על תקופה שלישית לא אמרתי שאני כתבתי את זה!!! אז מה את רוצה........ מתוקה, היה לך מגן בלשון לא מזמן, לא?! אז את צריכה לדעת הבעה והבנה... _____________________________________________________________________ All you need is love
נ נסיכתהקרח New member 13/6/03 #13 טוב.. זה היה בצחוק.. בקשר להבנה- את זה אין לי. והבעה, יש לי אבל לא לרעיונות החשובים
C chench New member 13/6/03 #18 יססס...... ../images/Emo45.gif 150170808 ______________________________________________________________________ All you need is love
יססס...... ../images/Emo45.gif 150170808 ______________________________________________________________________ All you need is love
נ נסיכתהקרח New member 13/6/03 #16 אומיגוד הבאתי לך את הסיכומים שלי, והם מסכמים את מה שאתה צריך לדעת! אתה לא צריך לתאר את פרובניקית יהודה.
אומיגוד הבאתי לך את הסיכומים שלי, והם מסכמים את מה שאתה צריך לדעת! אתה לא צריך לתאר את פרובניקית יהודה.