למישהו יש

suns32

New member
למישהו יש

את ההופעות של אלניס בארץ (אפילו הופעה אחת) והוא יכול להגיד לי מאיפה אפשר להוריד אותה .. זה ממש ממש דחוף , תודה..

Rוית

New member
אסור לדבר פה על מקורות הורדה

למי שיש תשובה בבקשה שיענה במסרים.. תודה....

suns32

New member
אבל זה

לא משהו רשמי שיצא על דיסקים והאמן לא מקבל עלו תמלוגים או משהו זה לא משהו פיראטי , ואם אסור לדבר על מקורות הורדה למה פורסמה פה הודעה שהביאה קישור להורדת ההופעה של אלאניס בטורונטו וכולם כולל את שיבחו אותה ?

Rוית

New member
לינקים לדברים שלא יצאו בדיסקים

זה בסדר (בערך- למעשה שאלתי את זה במקורות גבוהיים יותר ולא ממש ענו לי), אבל על תוכנות הורדה אסור לדבר... מה לעשות,
שונאים את ה"K" WORD...

../images/Emo32.gifאוייייי חלום חיי התגשם!!!

אתמול בלילה רן (BABA LIVE) שלח לי שש וחצי שירים מהופעה שלי בקיסריה......!!!!!!!!!!! אחחחחחחחחח איזה פרפרים היו לי בבטן ששמעתי אותה שרה את that i would be good הכי אהבתי את wake up ואת אנד איןו מי פוקט- היא גם מנגנת בסוף על התופים המלכה הקטנה אז תודה ענקית לרן!!!

suns32

New member
למישהו

יש את הרשימת שירים לפי סדרם כפי שאלאניס שרה אותם בראשון או בקיסריה ?

הנה

קיסריה: baba all i really want joining u would not come hand in my pocket so pure head over feet sympathetic... u learn forgiven These Are The Thoughts u oughta know uninvited thank u wake up that i would be good ironic ראשוןלציון: baba all i really want joining u right through u hand in my pocket so pure head over feet sympathethic... u learn forgiven your house u oughta know uninvited thank u not the doctor that i would be good ironic

BaBa LiVe

New member
ככה: דבר ראשון בבקשה! תהנה!

דבר שני.. תודה גם לך דן!! ואם כבר הזכרת את דט איי ווד בי גוד.. היום אחרי שראיתי את ההופעה הענקית בדי וי די שלsympathethic לא יודע למה אבל הגוף שלי היה ממש מצומרר ולא ראיתי בחיים ככה את אלאניס.. בטראנס כזה!! זה היה ממש יפה! ואז באתי לחדר ושמעתי את דט איי ווד בי גוד... ואז בכלל הייתי במרחק של חצי מטר מדמעות ! תהנו!

AdiBaba

New member
שאלה ל-baba live

יש לך את כל ההופעה בקיסריה? אני פשוט מחפשת אותה בנרות. יש לי אותה בקלטת ואני לא מצליחה להעביר למחשב. אני אשמח ויודה לך על תשובה.

suns32

New member
למישהו יש

בהופעה של ראשון את פורגיבן (מס 10) ואת באבא (מס 1) ? אם למישהו יש אותם אז בבקשה בבקשה בבקשה שיפנה אלי בפרטי אני חייב להשיג את זה לפני יום חמישי זו הפתעה ענקית לחברה שלי יש לי כבר את כול השירים מההופעה פרט לשניים האלו בבקשה למי שיש אותם שיפנה אלי בפרטי זה ממש אבל ממש חשוב.. תודה

suns32

New member
למישהו יש

את השיר (forgiven מ"ס 10) ואת השיר (baba מ"ס 1) מההופעה של אלניס בראשון בבקשה שישלח לי מסר בפרטי זה מה זה חשוב זו הפתעה ענקית לחברה שלי ויש לי זמן להשיג את כול ההופעה עד יום חמישי שהיא חוזרת מהבסיס אז למי שיש בבקשה שיעזור לי , תודה ...

BaBa LiVe

New member
יש לי רק חלק

וגם זה לא באיכות טובה.. יש לי את וויק אפ, דיז אר דה טוט´ס, דט איי ווד בי גוד (גדול!!!) באבא, הנד אין מאי פוקט וכמובן סימפטטיק קירקטר... אם יש לך על קלטת? חחחחח..אולי תקליטי לי?? איפה את גרה? גם קלטת זה טוב!!

למעלה