לא משהו רשמי שיצא על דיסקים והאמן לא מקבל עלו תמלוגים או משהו זה לא משהו פיראטי , ואם אסור לדבר על מקורות הורדה למה פורסמה פה הודעה שהביאה קישור להורדת ההופעה של אלאניס בטורונטו וכולם כולל את שיבחו אותה ?
אתמול בלילה רן (BABA LIVE) שלח לי שש וחצי שירים מהופעה שלי בקיסריה......!!!!!!!!!!! אחחחחחחחחח איזה פרפרים היו לי בבטן ששמעתי אותה שרה את that i would be good הכי אהבתי את wake up ואת אנד איןו מי פוקט- היא גם מנגנת בסוף על התופים המלכה הקטנה אז תודה ענקית לרן!!!
קיסריה: baba all i really want joining u would not come hand in my pocket so pure head over feet sympathetic... u learn forgiven These Are The Thoughts u oughta know uninvited thank u wake up that i would be good ironic ראשוןלציון: baba all i really want joining u right through u hand in my pocket so pure head over feet sympathethic... u learn forgiven your house u oughta know uninvited thank u not the doctor that i would be good ironic
דבר שני.. תודה גם לך דן!! ואם כבר הזכרת את דט איי ווד בי גוד.. היום אחרי שראיתי את ההופעה הענקית בדי וי די שלsympathethic לא יודע למה אבל הגוף שלי היה ממש מצומרר ולא ראיתי בחיים ככה את אלאניס.. בטראנס כזה!! זה היה ממש יפה! ואז באתי לחדר ושמעתי את דט איי ווד בי גוד... ואז בכלל הייתי במרחק של חצי מטר מדמעות ! תהנו!
בהופעה של ראשון את פורגיבן (מס 10) ואת באבא (מס 1) ? אם למישהו יש אותם אז בבקשה בבקשה בבקשה שיפנה אלי בפרטי אני חייב להשיג את זה לפני יום חמישי זו הפתעה ענקית לחברה שלי יש לי כבר את כול השירים מההופעה פרט לשניים האלו בבקשה למי שיש אותם שיפנה אלי בפרטי זה ממש אבל ממש חשוב.. תודה
את השיר (forgiven מ"ס 10) ואת השיר (baba מ"ס 1) מההופעה של אלניס בראשון בבקשה שישלח לי מסר בפרטי זה מה זה חשוב זו הפתעה ענקית לחברה שלי ויש לי זמן להשיג את כול ההופעה עד יום חמישי שהיא חוזרת מהבסיס אז למי שיש בבקשה שיעזור לי , תודה ...
וגם זה לא באיכות טובה.. יש לי את וויק אפ, דיז אר דה טוט´ס, דט איי ווד בי גוד (גדול!!!) באבא, הנד אין מאי פוקט וכמובן סימפטטיק קירקטר... אם יש לך על קלטת? חחחחח..אולי תקליטי לי?? איפה את גרה? גם קלטת זה טוב!!