למישהו יש... למישהו יש את הדיסק החדש של אסטריקס? הוא שווה?
T trancelover New member 1/11/02 #2 לי.. יותר נכון היה, פחח סתם אלבום גרוע לא מומלצ יש אולי 2-3 טראקים חמודים, אבל לא משהו עם עוצמה אהבתי את WIDER REMIX, שהוא דיי ישן, בכל מקרה לא רציני של אלבום..
לי.. יותר נכון היה, פחח סתם אלבום גרוע לא מומלצ יש אולי 2-3 טראקים חמודים, אבל לא משהו עם עוצמה אהבתי את WIDER REMIX, שהוא דיי ישן, בכל מקרה לא רציני של אלבום..
F fclubber New member 1/11/02 #3 מכיר... מכיר את המיקס שהוא עשה לscience is god ביחד עם xerox? טראק ענק
F fclubber New member 1/11/02 #8 אני רואה שאתה במקצוע... יש לך מושג מתי יהל מוציא את האלבום הרביעי שלו ואיך הוא יקרא לו?
T trancelover New member 1/11/02 #12 חחחחחחחח, שמע, היה לו .. היה לו את זה בכמה טראקים.. האלבום האחרון על הפנים.. ובכלל, הוא דיי חלש, הממ יכול שאנחנו לא באותו ראש, אתה קלאבר ואני לא פחח
חחחחחחחח, שמע, היה לו .. היה לו את זה בכמה טראקים.. האלבום האחרון על הפנים.. ובכלל, הוא דיי חלש, הממ יכול שאנחנו לא באותו ראש, אתה קלאבר ואני לא פחח
F fclubber New member 1/11/02 #13 יש בזה משהו... אוקיי צודק האלבום האחרון לא משהו בגלל זה אני מחכה לרביעי
E ELior New member 1/11/02 #17 יהל לא משהו ביכלל את כל הטראקים הטובים שהיו לו הוא עשה עם אינפקטד הוא נהיה קלאבר והיתמסחר לא משהו ביכלל
יהל לא משהו ביכלל את כל הטראקים הטובים שהיו לו הוא עשה עם אינפקטד הוא נהיה קלאבר והיתמסחר לא משהו ביכלל
T trancelover New member 1/11/02 #11 שמע אחי, יאהל לא ממש מעניין אותי.. תתקדם קצת למשהו יותר רציני,.. או שאתה מזוהה עם הניק שלך, אז באמת אנלא יכול לעזור לך אחי, תהנה
שמע אחי, יאהל לא ממש מעניין אותי.. תתקדם קצת למשהו יותר רציני,.. או שאתה מזוהה עם הניק שלך, אז באמת אנלא יכול לעזור לך אחי, תהנה