למישהו יש?

למישהו יש?

תמונות של מריאנו היום? אני לא מוצאת תמונוצת שלו היום בכלל!! עם יש לכם תשלחו לי בבקשה שירה

נ"ש:משעמם לי אז...קבלו אנימציה

ששמתי כאן כבר פעם אבל אף אחד לא הגיב אליה
חוץ ממשהו אחד..... אז אנה תגיבו.... אנימציה מעצבנת שקורעת לי את הלב... קבלו

קארין14

New member
אוי בא לי לבכות על האנימציה הזאתי

איזה יפים הם ביחד ...זה משהו לא יאמן

קמי1

New member
אנימציה חרא תיסלח לי רז..

אנימציה פשוט מזעזעת לי ת´נשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה לא אני!??!?!?!?!?!? למה?!?!?!?!?!?!?!? ההההוווווייייי החים לא תמיד מושלמים בלי בנחה... קמי אני מרשה לך לנשק אותו כמה שאת רוצה! רק אל תיהיו חברים כמו לואיסנה ופליפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני גם אבליג..... אבל!

כי כשאני רואה אותו מנשק אותה ככה!!!!!!!!! אני חוטפת את הנרווים! אז גם אני אבליג, ולא ארד על מריצה (כדרכי), אלא אמשיך לבכות! כי גם כשראיתי את הנשיקה הראשונה שלהם ואת הקליפ אז אני בכיתי! וייש לי עדים! אז אתם צריכים להתגאות בי
על זה שהפעם לא ירדתי על קמילה\מריצה בשום דרך! וזה בגלל שאני באמת משתדלת! (בעיקר בשביל לירון)

נ"ש:משעמם לי אז קבלו אנימציה

ששמתי פה פעם ואף אחד לא היתייחס....חוץ מילדה אחת.... אנימציה שקרעה את הלב שלי קבלו

קמי1

New member
תגידי את רוצה לאיתאכזר בנו?

או שאת אוהבת להיסתכל על זה או שאת רוצה להיתגרות בי..ח סתם אל תאשימי את עצמיך פשוט תחופפי מפה ת´אנימציה המפורסמת הזאת..

../images/Emo52.gifזה יצא לי פעמיים...כנסו!

מה פתאום אוהבת
אני שונאת את הנשיקה הזאת
בואו ואני אספר לכם: זה קרה ביום תמים אחד שהחלטתי לראות המורדים (באותו יום היה הקליפ רסיסטה) אני ראיתי לתומי המורדים ופתאום...ראיתי משהו שקרע לי את ה-
...ופשוט מאוד....ואני לא צוחקת באמת אני התחלתי-
ובאמת בכיתי... איך שהוא בולע אותה...זה מזה כאב לי...ה-
פשוט נשבר-
אבל היתגברתי לא נורא זה עובר...ואז ראיתי את האנימציה והייתי חייבת להוריד אותה כדי להראות לגלי שלא האמינה לי שבכיתי(סיפרתי לה את הסיפור הזה) ושהראתי לה היא האמינה לי... אז כום לדעת- אני חגית גיגי ילדה שחולה נואשות על בנחה בכתה:
...
אנה לא לקחת את הסיפור לצומת לבכם בהמון אהבה:חגית..

מזה הקנאות הזאת?

הגזמתם! רק מרי וחגית {טוב חגית גם את קצת משוגעת} בסדר בקטע הזה! כאילו הוא מנשק אותה כי הוא אמור לנשק אותה! סדרה!! חגית- לבכות בגלל נשיקה? לא הגזמת? זה לא במציאות זה בסדרה {כאילו הנשיקה במציאות אבל בלי כוונות} אומרים להם להצתרפת הם מצתרפתים! אני לא אהיה עעצובה כשתהיה למרקוס חברה! כאילו כל עוד זאת לא לוחאן ה"מאותגרת חיצונית" שאני שונאתתתתתתתתת אני רוהצ שיהיה עם מריצהההההההה לא עם לוחאן! לוחאן=מכוערת {או מאותגרת חיצונית במילים של נטלי} מריצה לפחות יפה לא כמו לוחאן!

בעעע לא צריך לצחוק על מאוגרי ראיה

אבל כשאני עם משקפיים אני רוןאה מצוין ואני רואה את המורדים עם משקפיים כך ש.... לוחאן מכוערת!!!!!!!!! היא מכוערת!1! תדוי תודי

לא לא לא לא לא לא לא לא לא

עם משקפיים, בלי משקפיים לוחאן עדיין שולטת! לא מודה ולא מודה! נה נה בננה! (מאוד בוגר מצידך,נטלי...)

גלי87

New member
נילי צודקת...

לוחן באמת מכוערת היא דומה לבן... בהתחלה חשבתי שהיא בן (שראיתי אותה בפעם הריאשונה) אז רציתי להגיד לך שלוחן לא שולטת בכלום כי היא באמת מכוערת

../images/Emo26.gifנילי../images/Emo36.gif

אמרתי לא לקחת את הסיפור לצומת לבכם...אבל בכל זאת בכיתי....לא יודעת למה אין לי מושג אבל בכיתי.... אני יודעת שאומרים לו לנשק אותה
ואני ממש לא שונאת את מריסה בגלל שהיא מתנשקת איתו
זהו אמרתי את דברי...וכולם לדעת: אני ממש ממש ממש ממש לא שונאת את מריסה
לפי דעתי היא ממש יפה(לא יותר מלו-אבל היא יפה)...לא כמוך נילי(בלי כוונה לפגוע/להעליב)אני אוהבת את מריסה...(כי את שונאת את לוחן...ואם כבר מעלים את הנושא: לוחן היא דווקא יפה הבעיה היא שהיא משחקת בסידרה בת-בן,ילדה מכוערת שלא אוהבים אותה(כמו שמרקוס משחק חנון ילד מכוער שלא אוהבים אותו) אז זה אומר שהוא באמת מכוער
-לא הוא ממש לא מכוער וממש לא חנון-דווקא ההפך הגמור!|
אז הינה קבלי תמונה שמראה שהיא דוורא נראת טוף
אבל לא משנה אני לא מתכוונת לריב איתך...כל אחד והדעות שלו...גם לוחן לא ממש מענינת אותי.... אז ביי מקווה שלא הישתעמת מההודעה שלי...בהמון אהבה:חגית...

חגית

לא אמרתי שאת צריכה לשנוא אותה את מריצה אמרתיש את לא צריכה לבכות על משהו שזה בסדרה בשבילך אני לא שונאת את מריצה לוחאן לא יפה!! מרקוס לא מכוער, המילה מרקוס ומכער לא הולכות יחד, לא בסדרה ולא במציאות.... רואים שהוא יפה והיא למשל... רואים שלא! תראו איזה "כוסית"

נילי...

גם זאת תמונה שמכערים אותה ועו=שים אותה בת-בן..... אבל די אין לי כוח לריב ושוב: א-נ-י ל-א א-ו-ה-ב-ת א-ת ל-ו-ח-ן...... אבל גם: ל-א ש-ו-נ-א-ת א-ו-ת-ה... אז הינה תראי שוף תמונה נורמלית שהיא דווקא נראת טוף

למעלה