למישהו יש........ פספוסים של הסדרה?
C ChArMeD HaRrY New member 20/7/02 #5 לי זה כן עלה... וזה סתם נחמד, סך הכל רואים איזה פספוס אחד של פיבי...
S sc1 New member 20/7/02 #6 התכוונתי למשהו יותר ארוך מ22 שניות, כי את ה-22 שניות יש לי כבר. רציתי משהו כמו הפספוסים שהיו ב"חברים"(למי שראה)" משהו כמו 40 דקות !!!!
התכוונתי למשהו יותר ארוך מ22 שניות, כי את ה-22 שניות יש לי כבר. רציתי משהו כמו הפספוסים שהיו ב"חברים"(למי שראה)" משהו כמו 40 דקות !!!!
פ פיבי האליוול New member 20/7/02 #8 איפה הקטע פספוסים של חברים הזה?? אני חייבת לראות! ----------------------------------------- אני יודעת שזה לא פורום חברים, אבל אם הוא כבר אמר...
איפה הקטע פספוסים של חברים הזה?? אני חייבת לראות! ----------------------------------------- אני יודעת שזה לא פורום חברים, אבל אם הוא כבר אמר...
O Ophel McNeil New member 20/7/02 #10 אוי, איזה מאמי! ../images/Emo9.gif אליסה נשמע כזאת מותק במציאות!
H HuGo Hell New member 20/7/02 #12 למה זה לא עולה לי? ../images/Emo10.gif למישהו יש קישור או משהו אחר?!
W Woogyman New member 21/7/02 #14 The Women Of Charmed יש לו שתי גירסאות. הגירסה החדשה (שמכילה גם קטעים מהעונה הרביעית) נקראית The Women Of Charmed 2001.
The Women Of Charmed יש לו שתי גירסאות. הגירסה החדשה (שמכילה גם קטעים מהעונה הרביעית) נקראית The Women Of Charmed 2001.