למישהו יש שיטה שהצ'יפס לא יספוג כל

  • פותח הנושא lklk2
  • פורסם בתאריך

lklk2

New member
למישהו יש שיטה שהצ'יפס לא יספוג כל

כך הרבה שמן אליו?. שמעתי שאפשר לשים גזר בסיר עם השמן וזה עוזר
 
זה לדעתי יותר

שהשמן לא ישרף... צ'יפס יספוג תמיד המון שמן... לשים בנייר סופג... ולהנות כמה שיותר
 

סתיו ג

New member
רוצה צ'יפס טעים יותר?

תוסיפי שן שום בטיגון. ועוד שן כתושה אחרי שמוכן לערבב טוב עם המלח ויוצא מעדן.
 

פריזB

New member
הכל תלוי בטמפרטורת השמן

אם הצ'יפס מקבל מכת חום חזקה אז הוא נאטם יותר טוב וסופח פחות שמן. (שלוש שנים בבורגראנץ' לא הולכות ברגל...
)
 

עגת

New member
אחרי שאת שוטפת את תפוחי האדמה

וחותכת אותם, יבשי אותם היטב. על גזר בשמן רותח שמעתי כשמכינים סופגניות, ייתכן שגם לצ'יפס זה תורם. הגזר אמור לספוח אליו את השמן.
 

adigreen

New member
אני פורס לפרוסות דקות

ושם בקערה מלאה מים ומלח. כאשר השמן חם אני לוקח ביד אחת חופן פרוסות וביד השניה מכסה לסיר. מניח את הפרוסות בסיר ומכסה מייד. הציפסים יוצאים קשים וקריספיים. לא לערבב עד שהם מקבלים צבע. אלעד
 
למעלה