למישהו יש רעיון

חיים 1990

New member
למישהו יש רעיון

אני צריך רעיונות איפה אפשר להיות בשבת בלילה, בשבת בבוקר, בשבת בצהרים. אין לי כח להיות בבית עם ההורים. תודה מראש לכל בעלי הרעיונות
 

חיים 1990

New member
אין לאף אחד רעיון?

זה דחוף עוד מעט כבר שבת. בסוף אני יצטרך להיות אצל ההורים וזה סיוט.
 

חיים 1990

New member
למה לא פתוח?

רק כבר לא נעים שכזה הרבה זמן הייתי אצלם שבתות שלמות. הלב נשאר פתוח וטוב כשהיה. תודה נשמה טובה, (האם אני מכיר אותך?)
 

מתלבט13

New member
אם אתה יושן אצלההורים

אתה יכול ללכת לבית כנסת ולקרוא ספר (זה יכול להיות פחות מדכא). ללכת לתל אביב לשבת בטיילת. לשבת בבית קפה אם ידך משגם 9 שקלים מחיר הקפה לשבת בשירותים עם ספר (בהנחה שיש בביתכם שתי שירותים). לעשות טיול רגלי, אם תגיע לספארי תיזהר מהפיל הגדול. הוא הורג אפילו ת'חברות שלו. סתם קטע של מצברוח.
 

חיים 1990

New member
תודה

אולי זה מה שאני יעשה, אפילו שזה לא מי יודע מה מוצלח אבל עדיף מהבית.
 

חיים 1990

New member
השבת גם לא השגתי ספרים

שאיתם אני בד``כ מעביר (בקושי) את רוב השבת. בשבת אני קורא בין 2 ל 4 ספרים, והשבת אין לי אפילו לא 1
 

מתלבט13

New member
תקרא את "מרן הרב שך"

ספר מרתק על חצי מחייו של מרן קשור יחסית למציאות (למרות מעט הגזמות דוסיות מקובלות) לך לבית כנסת עם ספריה רצינית. לפעמים אפשר למצוא משהו מעניין. או "אנציקלופדיה לבית ישראל". לכל המקללים למיניהם, אלו עצות לשעת חירום. תלמד אנגלית. זה גם מועיל. תשלים בגרויות. תקרא בפורום. תחשוב. (הכי גרוע)
 

חיים 1990

New member
תודה

אני ינסה להיסתדר. ואם לא אני יכתוב לך ובטוח יהיה לך עוד רעיונות
 
כמו תייר

תעשה מה שעושים תיירים. תמורת 50 שקלים ללילה, אתה מקבל מיטה (עם עוד כ-3 תיירים בחדר) במומו'ס הוסטל (בן יהודה 28 ת"א) או אחד ההוסטלים בהמשך בן יהודה. זהירות זה יכול להיות ממכר, ההתחלפות של שכנים מכל העולם, הדיירים הקבועים והבאר במקום סלון. וסתם ככה, ביום שישי בערב, חוף הדרבוקות, הוא מקום נחמד ונייטרלי. אשמח לראותך (אני שם לפעמים)
 

חיים 1990

New member
תודה

מה זה חוף הדרבוקות? לצערי אני לא מיליונר ואין לי 50 שקל ללילה.
 
בכיף

חוף הדרבוקות נמצא בצמוד לדולפינריום לכיוון צפון. ביום שישי בערב לפני השקיעה הוא מתמלא
 
למעלה