למישהו יש רעיון?..

• פותח הנושא si17
  • פורסם בתאריך

si17

New member
למישהו יש רעיון?..

אמא שלי הראתה לי משהו שסבתא שלי רקמה בשנת 1939. הרקמה הזו כנראה הייתה חשובה לה מאוד אם היא שמרה עליה במשך כל המלחמה והמסעות והגיעה איתה עד לארץ. אנחנו מנסים לפענח מה שכתוב עליה. במרכז יש דוגמה של ציפורים ופרחים. מעל יש ראשי תיבות של שני שמות: של סבתי ושל עוד מישהו ששמו מתחיל באות A. למעלה בצד ימין רשומה השנה- 1939 ולמעלה בצד שמאל רשום ROC. וזה מה שאנחנו מנסים לפרש, של מה הקיצור הזה. אציין שמוצא סבתי מפולין ובשנה זו הייתה כבת 13. אם למישהו יש רעין מעניין, או כל רעיון אני אשמח לשמוע. תודה!

ornan

New member
רקמה מפולין

בוקר טוב אם יש באפשרותך לסרוק, לצלם או בדומה את הרקמה המעניינת ולנעלות אותה כאן בפורום, יקל עלינו לעזור לך לפענח תמיד לעזרתך ארנה

א77

New member
תסרוק, לא רק בשביל שיעזרו לך

אלא גם בשביל הסקרנות שלנו, ואוליי גם נלמד משהו.

si17

New member
אפשר לסרוק רקמה?

זה לא יפגע בה? נ.ב. אני את. לא אתה...

א77

New member
חושבני שאפשר

אני לא משתמש עם סורק, אלא עם מצלמה מיוחדת. אבל לא נראית לי בעיה בסריקת רקמה. נסיון אפשר לעשות, הרקמה לא תתבשל ולא תיצלה בסורק. מה יש כבר להפסיד?

yoavep

New member
את יכולה לסרוק

לא יקרה שום דבר. סורק לא עובד עם גלי חום או משהו כזה. סה"כ הוא מצלם את הרקמה.

א77

New member
תסרקי ולא תסרוק, עכשיו בסדר ? ../images/Emo13.gif

והנה גם רקמה עתיקה, בעצם קערת ליל הסדר שהבאתי ממקום חשוב ברומניה לפני הרבה שנים. רק שפה מצאתי בירושותיו של אחד מגדולי היחס, רקמה/קערה בדיוק באותה הדוגמא, רק במצב קצת יותר טוב. הוא יודע על גיל הרקמה שברשותו וכך עשיתי הקבלה לגיל של קערתי/רקמתי. בהצלחה. רק תסרקי כברואוליי יעזרו לך כאן.

למעלה