למישהו יש רעיון איך...

למישהו יש רעיון איך...

להחיות קצת את הפורום?? כי בזמן האחרון כמו שדנה אמרה, זה נהיה יותר פורום חברתי מפורום הארי פוטר... מה שאנחנו צריכים זה עוד רעיונות בקשר להארי פוטר..תאוריות או סתם דברים נחמדים... אז אם למישהו יש רעיון או משהו נחמד בקשר להארי פוטר...בבקשה שיכתוב...כי לאט לאט הפורום באמת מתחיל להידרדר.. מקווה שיש לכם רעיונות חדשים...או שאלות חשובות שמטרידות אתכם... (לא שאלות כמו "מי זאת גברת נוריס?"...)
תרגישו חופשי לכתוב... *מקווה שההודעה הזאת לא היתה מיותרת..*

אמממ..*חושבת*

תראי.. אני פתחתי הודעה דומה לזאת לא ממש מזמן.. ושאלתי בה מה שנעשה אחרי שהשביעי ייצא.. אז זה בערך אותו דבר לא? רגע.. מה עשיתם אחרי שהראשון או השני יצאו? על מה דיברתם? עשיתם כל מיני משחקים או מה? תשאלי את הותיקים מבינינו.. אני פה רק איזה 4 חודשים??

זה לא אותו דבר...

כי אפשר עכשיו לדבר על כל מה שקשור להארי פוטר..לא לשאול איך להעסיק את אצמנו אחרי שכבר לא יהיו תאוריות וכאלה..

זה שונה.....

כי ידעו שאחרי הראשון והשני יגיע שלישי... אחרי השביעי אנחנו מודעים לזה שלא ידיע שמיני.. אבל זה בכלל לא קשור לנושא השרשור...לפחות כמעט לא..

חרבביש

New member
טוב... לי יש תאוריה...

שיט!! שכחתי מה היא הייתה! אוף, זה היה משהו בקשר להורקרוקס אחד... אוף!! איזה מעצבן זה!
אני אנסה להזכר... אה! זהו! טוב, אז... אני חשבתי על השוואה בין היומן של רידל לבין ספר השיקויים של הנסיחצוידם. שניהם היו מאוד מרכזיים בסיפור ובצורה עקיפה כתובים בשם בספר שלהם. ועל שניהם התגלה בסוף הספר למי הם היו שייכים. אבל רק בספר השישי אנחנו גילינו מה |דגש|באמת היה היומן... אז אולי בספר השביעי נגלה מה זה|דגש|באמת ספר השיקויים ההוא? אולי הוא היה שייך לוולדמורט, שהעביר את זה לסנייפ (כמו שהעביר ללוציוס את היומן הרידלי), ומי שכתב בו את כל הטריקים, הרעיונות והלחשים הוא בעצם טום רידל הצעיר? גם יכול להיות שלמרות הכל, הספר היה שייך ללילי, ו-וולדמורט, שהתאהב בה (אני ממש לא מאמין בזה אבל בכל זאת), לקח את זה ממנה והפך את זה להורקרוקס? אם הוא התאהב בה היא בוודאי הייתה מספיק חשובה בשביל זה! טוב, זו לא תאוריה גמורה, אבל אפשר לקחת את זה לכל מיני מקומות. אשמח לרעיונות. *מעתיק למקרה שיהיה ללא נושא*

תאוריה מעניינת..

אבל לא נרהא לי שוולדי היה מאוהב בלילי...כי הם לא למדו באותן שנים בהוגי הוגוורטס...וגם וולדמורט אינו מסוגל לאהוב..

מה ה מצב

New member
אם וולדי העביר את זה לסנייפ

זה יכול לעזור לתיאורייה שסנייפ הוא הבן של וולדי. ואני מסכימה לגבי לילי וסנייפ. יכול להיות שהזיכרון הכי נורא שלו הוא כזה נורא רק בגלל שלילי ראתה הכל....

dark warrior

New member
לא נראה לי שג'יי קיי תמחזר את עצמה

ועוד פעם תהפוך ספר להורקרוקס. חוץ מזה, אם הספר של הא(ל)ף בלאד פרינס באמת היה הורקרוקס אז סנייפ או כל אוכל מוות אחר שנמצא בהוגוורטס היה מאבטח אותו ולא היו משאירים אותו סתם בדאנג'נס.

2 Mיכל

New member
כן.

לגרום למשחקים להשתלט עליו, אבל לא יותר מדי, להעלות שאלונים ו... להמשיך להפציץ את השרשורים החברתיים. אם למישהו יש כוח, הוא יכול לקחת על עצמו להכין חידון בהמשכים עם שאלות קשות שכל פעם עולים בו שלבים, כמו שקייט עשתה שנה שעברה (זה דורש אישור מהמנהלות מראש). מאותן התיאוריות והדיונים כבר נמאס.

למעלה