למישהו יש פיתרון ?

פלגיה

New member
איך המורה מקבלת את רעיון ההחלפה?

כי לפעמים דורשים שיהיה ספר לכל אחד, לא? ומה אם השותף לשולחן שוכח?

sen sen

New member
תגובה לילקוטים

יש פתרון שהומצא עוד לפני הרבה שנים. לוקרים... אבל בשביל זה צריך תקציב. או שפשוט אפשר לנעול את הכיתות כל הזמן ושכל כיתה תלמד באותו חדר כל הזמן

גלגלית5

New member
אצלנו זה לוקרים

בבית הספר הקודם- שהיה בית ספר בטעם של פעם היו כיתות ע-נ-ק-י-ו-ת (גם חצר ענקית- אבל זה לא קשור) ושמו הכל כיתה רבעיות של מגירות כ כחולות של כתר- והיה די קום. עכשיו- יש לוקר שעלה כ-130 ש"ח לכל השנה- סידור מתאים לילדים היותר גדולים (כיתה ה'). הנסיכה קיבלה הסבר שאין פתק למורה שהיר לא הכינה שיעורים כי הדברים היו בלוקר - והאחריות כולה עברה אליה.( בבית הספר הקודם לא הייתה בעיה- פשוט המורות לא בדקו שיעורים). היה רק ארוע אחד בו היו שיעורים וחזרנו אח"צ לקחת מהלוקר את השיעורים (ב"ס פתוח עד שעה 17:00). את בעיית ספר התנ"ך פתרנו בתוספת של 40 ש"ח לעוד ספר- אחד לכיתה והשני בבית. בבקרים כבדים אני מנסה בשלוש דקות לראות מה אפשר להוציא- ובכל הפעמים שבדקנו היה מה להוציא. ובשאר הפעמים- הולכים עם ילקוט כבד- כבד מאוד

iris mom of two

New member
ממקום אחר לגמרי

אז אנחנו חיים בארה"ב. הילקוט של הילדים שוקל כמעט כלום. הכל, אבל הכל נשאר בכיתה. יש לוקרים במסדרון ושם הילקוט שלהם במשך היום (אין חשש גניבות בבית ספרנו, זה מקום שכולם מכירים את כולם, לא קרה, אבל אני גם לא שולחת צעצועים יקרים אם כי יש ששולחים גיים בואים וכאלו). מכיתה ו' יש ללוקר מפתח, מכיתה ב' יש ללוקר דלת. לגן חובה וכיתה א' זה סתם תא. בכיתה יש לכל ילד שולחן עם מגירה משלו וכל שאר הציוד שם. אני לא בטוחה אם ספרי הלימוד אצל המורה או על השולחן. בכל מקרה הם מסופקים (ללא תשלום נוסף) על ידי בית הספר. שיעורים נשלחים הביתה על דפי עבודה, כך שלא צריך חוברת. ביתי רק השנה התחילה להביא ספרים הביתה, וזה בכיתה ה'. אז למה הם צריכים ילקוט? לשני דברים: ארוחת צהריים (הם בבית הספר מתשע עד שלוש) ולשיעורי הבית.

יש עגלות - מעין גלגלים עם משטח

וידית . התיק על המשטח והילד/ה מושכת את העגלה מהידית. קל ונוח ומתקפל אם אין בו שימוש.

למעלה