למישהו יש מידע\תמונות על אלונה טל?

יעל צל

New member
למישהו יש מידע\תמונות על אלונה טל?

זאת השחקנית מהסדרה החדשה בערוץ הילדים "הפיג'מות" ומהסרט "להיות כוכב" כל מידע\תמונות יעזור,למי שיש שישלח לי לאימייל: [email protected]

S P O C K

New member
אררר..

למעריב לנוער יש נטיה לשבח אותה בזמן האחרון! הלואי שהייתי רואה אותה משחקת, כי אז היה לי זכות לרדת עליה בגלל זה (אני ממש מקוה שהיא שחקנית טובה, אבל) אבל ככה, ממה שראיתי, היא לא יפהפייה מהממת.. אם כבר גלית גוטמן.

יעל צל

New member
וואלה? יש לך אולי ת'גליון האחרון?

אם היא שם אז תגיד לי בבקשה ואני אקנה...ומי על השער? שאני לא אטעה בגליון

S P O C K

New member
אממ... היא אכן מופיעה איפשהו

בגיליון הזה... אבל אם אני לא טועה איפשהו בגיליון הקודם היה ראיון איתה... שניה אני אבדוק.............. ******* לאחר בדיקה: בגיליון הזה, 45, עליו מצוירת קריקטורה של המלאכיות של צ'רלי, אלונה טל מופיעה בעמודים הבאים: 11 - קטעון קטנטן, שאומר שביום שני יש הקרנה של הסרט להיות כוכב. ותמונה שלה. 60-61 - המבצע של הקרנת להיות כוכב + תמונה גדולה שהתמונה המוזכרת מקודם. זהו. ו... אין צורך להגיד תודה (אהמ.. סתם) גדולה מדי, אני משועממת ובמצב רוח די נדיב.. אה הי הי
ואני די בטוחה שהיא מינימום התראיינה בגיליון שעבר, מקסימום ראיון + תמונה על השער...

יעל צל

New member
שאלה

תקשיבי...מכיוון שאין לי איך להשיג את הגליון הקודם יש סיכוי שתסרקי לי את הראיון והתמונה על השער ושתלחי לי לאימייל? פליזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה