למישהו יש מושג?

1אריאלה

New member
למישהו יש מושג?

אחד הדברים שעדיין לא שמעתי עליהם שמשולבים בסלולרים הוא סורק! למיטב זכרוני, יש סורקים ניידים מאד קטנים, האם מישהו שמע על סלולר משולב סורק? האם יש מכשיר שאפשר לחבר לו סורק כהתקן נפרד?

geostant

New member
אם את מתכוונת ל...

סורק ברקודים אז יש מזמן מזמן... רשמתי לינק בהודעה של - אדם צ´ייט" על המכשיר הזה... מיוצג על ידינו בישראל - פועל ברשת CDMA (פל*פון)

צלצלן

New member
כרגע לא

אבל מצלמה יש למס´ טלפונים. הקרוב מבינהם הוא ה T68. את מצלמת ושולחת דרך GPRS. מדליק

oleg_kh

New member
אריאלה... יש מצלמה ב-T68.

יש התקן של מצלמה שמתחבר ל-t68 מלמטה, המצלמה לא מובנית במכשיר אלא מתחברת אליו. אז אין צורך לבוא ביציאות של "אין שום מצלמה...".

1אריאלה

New member
תוספים יש הרבה

זכורה לחלקנו המקלדת אשר התחברה למכשירי אריקסון עוד לפני יותר משנתיים. מתנצלת על טעותי, אך עדיין המצלמה היא לא חלק אינטגרלי מהמכשיר.

oleg_kh

New member
אחח המקלדת האגדית...

המכשירים היחידים שאני מכיר שיש בהם מצלמה built in הם מכשירים של docomo ntt... אבל מה להם ולישראל..?

eranavni

New member
יש מצלמה רציני?

אם יש לך תמונה בבקשה אם תוכל להראות לי אותה כי על פי מיטב ידיעתי אין מצלמה אבל אם אתה אומר שיש הייתי מעוניין לראות אותה

castroman

New member
הנה נוקיה 7650 שיש בו מצלמה...

זאת המצלמה ובתמונה הבאה יש הוכחה...(צילום)

geostant

New member
וואי איזה נחמד...

בטלפון של K* עם המצלמה הוא כחלק נפרד ויש לתקוע אותה בחיבור מיוחד וזה מה זה לא נוח... אני רץ לקנות לי נו*יה כזה חודש הבא כשאני יהיה באירופה.

m e i r

New member
גיאו אל תשכח

להביא גם לי. מה זה שווה שתשלח תמונות אם לא תוכל לקבל חזרה?

Nokia Fan

New member
אפ-אפ-אפ...

אני קונה אותו!!!! לא תגזול ממני את משאת נפשי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אם אתה כבר קונה (רצוי בלונדון) - תגיד לי כמה עלה ואיפה, טוב? ירון

m e i r

New member
יש לי הרגשה

שיש מספיק לכולנו. אמנם יצאו רק 5 מכשירים כאלה, אבל זה יספיק לי, לך, לגיאו ולאריאלה ואלכס שישמחו לעבור אל orange.

Nokia Fan

New member
אריאלה?

נראה לי שבתור עובדת של סלקום היא תוכל פשוט לחבר אותו לרשת ה-GSM של סלקום... בכל אופן, אם היא תגיע לעבודה עם מכשיר של אורנג´ עלולים לעשות בה לינץ´ - כולנו יודעים כמה סלקום אגרסיבית!
ירון

m e i r

New member
אבל בתוך תוכם

הם יודעים מה עדיף. אתה חושב שהבן של המשווק של נעלי גלי לא הולך עם נייק?

LordNor

New member
יש לי חלום...

"לראות את אריאלה מחזיקה ביד שלה סלולרי משוכלל ולהשוויץ...ולכל מי שהיא מראה לו את הסלולרי התאכזב.... למה אתה חושבים שאנשים התאכזבו מכך?" הסיבה, יש סמל קטנציק של אורנג שמודבק בסלולרי המתקדם שלה.. היא בגדה בסלקום ובכולם!!! לאריאלה, תפסיקי לשבח את שמה של סלקום כאילו היא החברה הכי טובה בעולם!! כל עוד היא לא מוכרת מכשירים מתקדמים,לא עברו סופית ל-GSM. כמעט כל מכשיר חדש נמצא אצלם בפיילוט בעוד שהוא משווק ע"י אורנג.. אריאלה, הסיפור נגמר.. כולנו יודעים על הפיילוטים שנעשים בסלקום ועל השחיתות..(חברה של אמי סגנית המנכ"ל בסלקום, תפקיד בכיר מאוד) והיא מסתובבת עם הטי הצבעוני של אריסון שנמצא בפיילוט ועוד איזה מכשיר של נוקיה צבעוני כזה... רק לעובדים בכירים ניתן מכשירים אלו. זה לא סוד..(למרות שסלקום מנסה להכחיש את זה..)

Gizon

New member
איזה שטויות....

אחי, סלקום לא מכחישה כלום, המכשירים בפיילוט מוצעים גם ללקוחות גדולים (אהם אהם). אפילו אני אמור לקכל אחד מהם...

למעלה