למישהו יש מושג

eduard16

New member
למישהו יש מושג

איך נתניה הפכה להיות העיר היפה ביותר בארץ, או שזה סתם מרים אמרה (ואמרה... ואמרה... ואמרה...אמרה את זה הרבה
)

Lost Lullaby

New member
../images/Emo6.gif סיפרו לי על הנאומים האלו

המחנכת שלי אמרה שהיא תמיד נואמת ככה
או, בקיצר, אין לי שמץ

נתניה ולא רק בגלל היופי../images/Emo140.gif

"5 כוכבי יופי" שנה אחר שנה, "דגל היופי" ו"מגשים ישראל יפה" מטעם המועצה לארץ ישראל יפה הם רק חלק מהפרסים שהעיר נתניה זכתה. הציבור מוזמן להגיע לסיור בעיר ולחזות במו עיניו בחופים, בטיילות ובגנים המרשימים. מצורפת תמונה אחת ששווה אלף מילים!

ziv d

New member
כל זה נחמד, אבל יש משהו יותר חשוב..

כמו לטפל בפשיעה בשכונות הדרום, לדוגמה אזורים, קרית נורדאו ועוד. אחרי שטיפלו ביופי של העיר אולי העירייה תתחיל לטפל גם בנושא הלא פחות חשוב?! ואם אתם לא יודעים במה מדובר, אז אפשר לפרט כמובן, רק תגידו.

סיירת חדשה החלה לפעול השבוע בנתניה

השבוע, החלה לפעול בנתניה סיירת חדשה, המשותפת לעירייה ולמשטרה ונועדה להגביר את שלום הציבור ולתת מענה מיידי, בכל הקשור לאכיפת חוקי העזר העירוניים ולנושאים משטרתיים. 2 כלי רכב עירוניים ו – 2 כל רכב משטרתיים המאויישים בידי פקחי עירייה ואנשי משטרה נותנים מענה של דקות, 24 שעות ביממה, לבעיות המתעוררות. יוזמה זו של העירייה מצטרפת לשורה של צעדים שהעירייה נוקטת בהם בשיתוף המשטרה, מתוך ראייה כללית של הצרכים, גם בנושא המניעה וגם בנושא האכיפה והתמודדות עם נגע הפשיעה. רק לאחרונה פשטה המשטרה, בשיתוף פעולה של העירייה על כ- 40 מוסכים ברחבי העיר. כמו כן בודקת העירייה את כל נושא הפיצוציות, מתוך כוונה לאכוף את שעת הפתיחה והסגירה שלהן על פי חוק העזר העירוני. כמו כן מתוכננת פעילות אכיפה בגנים הציבוריים, שנועדה למנוע התגודדות של בני נוער בגנים. במקביל, עושה העירייה פעולה אינטנסיבית של איתור וטיפול בתלמידים נושרים ממערכת החינוך, באמצעות קציני ביקור סדיר והמחלקה לקידום נוער בעירייה כדי לתת להם פתרונות במסגרת המענים הפועלים בעיר וכן באמצעות פרוייקט חדש שיפעל בשיתוף "צופי ים" ובמסגרת טיפוח מנהיגות צעירה בקרב בני נוער יוצאי אתיופיה, בשיתוף הפרוייקט הלאומי

eduard16

New member
כה ראיתי תסיירות החדשות האלה

לא הבנתי מה צריך פקח של העירייה במקרים שרק המשטרה צריכה לטפל בהם

ziv d

New member
חחח את/אתה בטח לא גר/ה באיזור הזה:D

קודם כל, מה הקשר לפשיטה על מוסכים? :| עכשיו בנושא הגנים הציבוריים והפיצוציות, אלה המקומות בהם לא רואים את הניידות האלה. או שרואים עד שעה מסוימת, ובשעות שמתחיל הבלאגן הם לא שם. 'איתור תלמידים נושרים' שטויות! לדעתי לא עזר, ולא יעזור, במקום להוציא עליהם תקציב עדיף להוסיף לסיירת הזאת עוד שתי ניידות בתקציב הזה. עובדה שניסיתם משו דומה עם הרכב הזה של עמותת אלם אם אני לא טועה ועכשיו הם כבר לא מסתובבים בנורדאו ואזורים? מה קרה? נהיה קצת מסוכן לאחרונה לא?! גם אם התוכנית ל'שיקום' תלמידים שנשרו תצא לפועל תחשוב בעצמך, בבוקר תתנו להם מסגרת שלא תתן להם הרבה, אבל תחזיק אותם בבית ספר, ואח''כ בשעות הלילה הם שוב ברחובות, אז מה עשיתם בזה? ילד בן 15 שמסתובב עם סכין ומשתכר ללא סיבה לא יקשיב ולא ישתתף בפרויקט כמו 'צופי ים' או שהוא ישתתף בו בבוקר כדי להראות לקצין הביקור שלו שהוא אחלה ילד ואז בלילה יצא לחפש אקשן. עכשיו בוא תגיד לי שאני טועה. חחח זה רק יצחיק אותי, כי אין תגובה מתאימה לזה. רק אם עיריית נתניה תנהג ביד קשה, אני לא מתכוון למשטר דיקטטורי שבו אסור לצאת לרחוב אחרי 12, אלא אכיפה במקומות שבהם ידוע שתמיד יש פעילות.

thegame1

New member
פשש חמישה ימים בלי תגובה...

הפורום גוסס, או שפשוט למר.עיריית נתניה אין תגובה הולמת:)

למעלה